Tvivel tre dagar senare...

Det kallas tvivel, det där som stör.
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör.
Jag ser hur du tänker på nåt.
Hur du längtar dig bort
som en fågel i bur.
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans.
Det känns tomt - eller hur?

KOM..

Din byst är full med rock'n'roll och håret lyser blont.
Det vore orättvist om någon skulle döma dig för sånt.
Vi går ut och strör små smulor till fåglarna på marken.
Vissa dagar är man ett med alla mänskorna i parken.
Du min ängel, här i livet får man sota för all skit som man har tyckt.
Det gör dig matt och arg och nertryckt
i två alldeles för grova skor, din mun ångar av rök.
Vi går hem, du kan väl ruttna på en stol i mitt kök.
Jag säger KOM

Kom, så ruttnar vi ihop
på alla "veta bättre typer" som ska säga hur man gör.
För har man nån gång grävt en grop
åt alla veta bättre typer
får man jävlar ligga i och skämmas tills man dör.

You oughta know..

And every time you speak her name. Does she know how you told me you'd hold me,
until you died, till you died. But you're still alive. And I'm here to remind you of the mess you left when you went away. It's not fair to deny me of the cross I bear that you gave to me.
You, you, you oughta know.

Julefint i butiken...

Idag hade det suttit fint med MIN Winnerbäck skiva men den har nån tagit med sig utan att lämna tillbaka, hrmhrm. Jaja som tur är finns det lite på youtube så jag kan få min dagsdos. Fredagsmys med mig själv hemma i soffan framför lite Greys avsnitt, kan det bli bättre undrar jag.

Idag har vi julpyntat hela butiken, så fint blev det. I år har vi verkligen gått in för det här med jul i butiken. Tusin har värmt kanel i micron och gjort apelsin med kryddnejlika så det ska lukta god jul. Alla sinnena ska användas i vår butik nu under December se i min lista vad jag menar!!
* Lukten, med alla kryddor
* Synen, med alla fina saker att vila ögonen på
* Smaken, jag säger bara Farmor Etels (eller vad hon nu hette) karameller
* Hörseln, Peter jöback no need to say more
* Känslen, av alla hårda o mjuka paket som hör julen till

Nej nu ska jag återgå till soffan och filten, måste vara pigg och utvilad imorgon när det är skyltlördag i stan.

Tacka vet jag meducin..



Tacka högre makter för all världens meduuuucin (som Pippi säger).
Nu börjar jag känna mig sjuuuuuuk.
Attans har varken tid eller ork med detta nu!!
Vila hela dagen imorgon och övermorgon så blir det nog bra till på Måndag.. Ni som vill kan väl sända mig en tanke så går det kanske över lite snabbare. Nu dags för sängen, gonatt.

Ebenezer scrooge och jag..

Då var det söndag och Kom änglar spelas fortfarande lika friskt här hemma. Man får passa på nu när man är ensam hemma (Jessica har blivit lite trött på mig och Lasse).
Kusin fick mig idag att tänka lite på julbaket som snart borde stunda. Fick för mig att jag skulle baka lussebullar ikväll, får väl se om jag orkar. Det känns lite tidigt men ska det bli gjort i år så är det nog lite nu eller aldrig. Om nån vecka ska vi ha så mycket jobb att man inte orka baka på kvällarna (hoppas, hoppas, hoppas). Lussebullar är lite av ett måste i juletid, strunt i skinkan och janssons det är lussebullarna som gör julen julig. Konstigt nog funderar jag lite på att bojkotta julen i år, skippa allt utom lussebullarna då alltså. Bara sitta här ensam hemma med en god bok, en kopp kamomillte och såklart Lasse på stereon. Ignorera allt som har med släkt, julklappar och julmat att göra. Vet inte varför egentligen men jag har ingen julkänsla i år. Den kanske kommer med tiden fast det känns inte så tyvärr. Kanske är det för hysterin att man ska vara så förbannat lycklig och nöjd. Det är jag ju som ni vet aldrig (nästan aldrig i alla fall). Man ser det framför sig hur det ska vara på den idylliska julen, finns nog ingen som har det så. Man får kanske sänka sina krav men det är svårt. Julafton är ju som vilken annan dag som helst enda skillnaden är att man äter lite annan mat, bytar en och annan julklapp och kanske klär upp sig lite grann. Lite av en transportsträcka till nyår, usch vad jag var bitter då. Det är Ebenezer Scrooge över mig idag får jag säga. Hoppas bara att dom tre spökena uteblir, jag gillar inte spöken. Vi får väl se i natt kan återkomma imorgon och berätta om dom kom och tog med mig på en tur.



 

Ser man likheten..

Dagens I-lands problem!!

Attan Manhattan, varför ska man alltid bli som mest nöjd med sin outfit när man inte ska ut och dansa!!?? Nästa gång det är dags för fest ska jag låtsas att det är hemmakväll som gäller. Vem vet det kan kanske funka, återstår att se. Nästan ett lika stort problem som att man alltid är av med fjärrkontrollen till tv:n, fattar inte var den tar vägen.
FAN VILKET JOBBIGT LIV MAN LEVER.
Over and out.


Så kass..

Har verkligen varit så kass på att blogga den senaste tiden, men jag har haft lite annat att tänka på. Ni får helt enklet hålla till godo med en kort uppdatering av mitt liv. Hoppas på ett längre inlägg i slutet av helgen men vem vet jag kanske har annat för mig då så vi får väl se.

Min helg består av:
*Fredag först jobb sen trevlig middag med trevlig vän (bra kombination)
*Lördag först jobb sen trevlig middag med trevlig familj (även detta en bra kombination)
*Söndag först jobb sen fika med mams o bror med familj

En helg i familjens och vännernas tecken kan man nästan säga. Nej nu dax att göra sig fin för middagen sen är det bara att ge sig ut i orkanen igen. Håll tummarna för att jag inte blåser bort för vems blogg skulle ni då läsa!!


Måste ju avsluta med en bild på min lilla mumsbit, passa er för han är min...
(eller nästan i alla fall)


När du står ensam kvar på tå och ytan inte går o nå. När du träffat botten kom ihåg mig då.

Beroende..

Min nya beroendelåt är då Kom änglar med Lars Winnerbäck som vissa redan har fattat. Tror jag har hört den 35 gånger bara idag, undra vad grannarna tycker. Jaja vem orkar bry sig, om inget annat så kanske dom kan texten nu så även dom kan sjunga med. Emellanåt känner jag att jag borde byta låt för deras skull men sen kommer jag på att jag lyssnar för min egen skull och inte för farbrorn på våningen under. Så det går över ganska snart igen, jag bytar ju beroendelåt rätt ofta som tur är.

Ikväll blir det kalas hos Jessicas mamma som har fyllt år efter det bär det av till Svedala på födelsefest för Maria. Ska faktiskt bli trevligt även om jag inte har planerat nån utgång. Ska ju få ha min "nya" klänning på mig, sååå fin. Egentligen är det en kjol som har varit mormors som jag gjort om till klänning, min nya favorit i garderoben. Senare i natt blir det nog ett besök i din nya lägenhet, ska bli trevligt att sova där med dig första natten. Du ska få din lilla inflyttningspresent av mig som jag själv har byggt. Hoppas du blir glad men det tror jag.

Varför hör du av dig till mig vid den tiden förstår du inte vad jag menar med det jag skrivit till dig. Det är sant tro mig finns inget intresse från min sida för nåt löst skitsnack. Ring en Torsdag så kan vi snacka annars får det vara.

Här har ni honom, mannen i mina drömmar!!

Lasse


Det vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt var förbjudet. Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvudet. Och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna, och den uppgivna röst som jag nyttja så illa fick du att försvinna. Och jag somna den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria.
Men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria. Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon och de himmelska ben som jag ville förtära, de gick därifrån.


Så kom änglar! Kom älvor!
Det börjar bli kallt.
Graderna sjunker så fort överrallt,
och det hjärta, som skulle bli ditt på nåt vis,
fryser nu sakta till is.


Natten som kom sov du vaken och drömde om allt som vi kunnat göra. Om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt, och om nån att beröra. Och jag kunde ha gett vad som helst för att höra den tanken men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten. Jag liksom föll över kanten.


Den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat. Där satt jag med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat. Så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne nån annanstans.

Lars Winnerbäck - Kom Änglar


RSS 2.0