Dagens..

Dagens borde: Pigga till mig
Dagens planer: Myspys i Lund
Dagens "jag vill ha": Lunch (vrålhungrig just nu)
Dagens längtan: Sol
Dagens fundering: Hemmahelg vs. Utehelg
Dagens beroende: Chai
Dagens tråkigaste: Städa lagret (no need to say more)
Dagens personer: Tusin som desperat försöker få mig på gott humör :)
Dagens irritation: Gymkillen med stort S
Dagens låt: Boten Anna

Wicked game...

What a wicked game to play, to make me feel this way.
What a wicked thing to do, to let me dream of you.
What a wicked thing to say, you never felt this way.
What a wicked thing to do, to make me dream of you.

Saknaden är stor...

Nu var det riktigt länge sen jag bloggade men jag skyller på mitt för tillfället intensiva liv. Är jag inte på jobb så tränar jag eller så umgås jag med mitt hjärta eller med min favorit kombo. Har varken tid eller ork med detta bloggande längre, dessutom har jag inte så mycket att skriva om just nu. Mycket är censurerat för bloggläsare så det lilla intressanta som händer vill jag ändå inte nämna här. Fast jag ska försöka skärpa mig, men jag har inte mycket tid över för galna upptåg just nu.

Helgen var jättemysig vi käkade middag hos Tusin och Andy, jättegott och trevligt. Annars bestod helgen mest av långa promenader med hund, städning och mys i soffan. Ingen utgång denna helg i heller men snart ska ni se så är jag tillbaka i nattvimlet och då är det bäst att hålla i er för jag kommer tillbaka med besked. Funderar på dansmaraton på Lördag men jag vet inte vad mina ben och resterande kropp tycker om det. Är ganska så mör för tillfället men det är bara Tisdag så allt kan hända. Hade faktiskt varit skönt med en stor påse godis, trevligt sällskap och lite melodifestival men det är nog trötta jag som talar. Vi får väl se vad som sker. Fredag blir det bio med en viss mr. X (tror jag). Inget är spikat än då en viss man inte vill planera längre fram än till imorgon typ. Det lutar åt det hållet i alla fall så mycket vet jag.
Träningsledig Fredag, Lördag och Söndag (som jag längtar, ni anar inte). Men jisses vad duktiga vi är min Tusin och jag, tränar för allt vad vi är värda.

Saknar min kombo som jag knappt aldrig träffar längre men en sak är ju bra. Nu kan du använda mina underkläder hur mycket du vill för jag är inte hemma och kan bli arg. Fast jag hoppas innerligt att du låter dom vara ifred annars finns risken att jag blir arg när jag väl är hemma.
Ska vi dejta på Lördag or what??

Blir väldigt förvånad över vissa människors uppförande, kan man bli mer knasig?? Kul att man gnäller på andra när man själv inte kan förklara varför man gör som man gör. Djup suck, är irriterad enda tills jag ser en jäääääävligt bra förklaring så är det bara.

My way...

Då var det Söndag och den intensiva veckan är slut. Imorgon börjar en ny, dock inte lika fullspäckad som denna varit. Ska spendera många timmar på gymmet den kommande veckan både för att jag behöver det men även för att få duschat!! Behöver jag berätta att jag tycker det är sjukt drygt att vara utan badrum. 
Helgen ska för övrigt spenderas med min favorit och det ska bli mysigt. Vi har ju inte haft så mycket dagtid tillsammans hittills så det ska bli skönt. Trevligt att få äta långfrukost och gå en promenad längs havet i det förhoppningsvis vackra vädret. Bara ta det helt lugnt tillsammans se lite vart dagen tar en liksom. Hoppas du tycker det ska bli lika trevligt som jag.
Igår var en skum kväll, en massa velande fram och tillbaka. Till slut blev det nog bra ändå. Förutom vissa så kallade missöden så var kvällen bra. Förstår inte hur man lyckas göra ett  sånt misstag en kväll när allt redan är som det är. Jaja jag skyller allt oavkortat på att du är man (då blir det lätt så).


Yes, there were times, Im sure you knew.
When I bit off more than I could chew.
But through it all, when there was doubt,
I ate it up and spit it out.
I faced it all and I stood tall,
and did it my way.

I have loved, I have laughed and cried.
I have had my fill, my share of losing.
And now, as tears subside,
I find it all so amusing.

På innelistan snart eller..

Så då var det Onsdag igen och halva veckan är snart avverkad. Denna veckan kan man väl kalla fullbokad, utan att vara överdriven. Usch känner så mycket för att ha en kväll helt ensam i min soffa med en dålig film och lite snask. Får boka in en helkväll för umgänge med mig själv i nästa vecka. Har en hel massa måsten och borden som skulle behöva avverkas men jag känner ingen som helst ork för det. Förstår egentligen inte varför man stressar när man inte behöver. Äh, får ta det lite lugnare med allt bara så blir det säkert bra.
Just nu sitter jag med färg i håret nyss hemkommen från spinningen. Har tänkt göra slut på den "gröna" fasen i mitt liv nu. Förlåt till alla er som tyckte att gräsmattegrönt var min färg men jag har inget val. När ens frisör fyra gånger har påpekat att hon ALDRIG (med betoning på aldrig) har sett ett hår så grönt som mitt, känns det som en toning är lika med viktigt!! Typ överst på prioriteringslistan, till och med över äta, sova och annat som just nu känns ganska oviktigt. Vi får väl se hur resultatet blir snart, är en kvart kvar ungefär. Med min tur blir det väl nån annan kul färg typ eldrött eller syrenlila. Vad som är väl bättre än grönt kan jag tycka, dessutom är ju lila vårens färg så då är man ju inne åtminstone.
Avslutar med en låt tillägnad min frisyr, öhh eller nåt.

Elden..

Det var längesen, ja, det var evigheter sen nånting brann, iallafall nära mig!
Och jag försöker å hålla mig vid ytan allt jag kan, fast topparna är högre nu och dalarna är djupare sen elden försvann, som du vet?
Vart tog den där elden vägen?

Ps. Jag är numera kompis med Måns, så ni vet... Ds.


Mmmmmässa..

Idag har det varit mässa för hela slanten. Vi börjar minsann få lite rutin på det här kan jag tycka, känner sig nästan lite världsvan. Men för er som aldrig varit på inköpsresa vill jag i följande text varna. Det är så drygt, man får jätteont i fötterna, blir supersnurrig i huvudet, får magen smockfull av diverse godis, chips, choklad, läsk, snittar, kaffe etc. Ni kan fråga Tusin om vem som brukar tömma leverantörernas skålar, tihi det är jag :)
Först spenderar man timmar på att försöka få nån form av struktur i vad som ska och inte ska finnas i vår butik. När man sen äntligen efter flera timmars beställningar  blir utsläppt från den gigantiska och högljudda mässhallen undrar man vad det var vi egentligen köpte. Redan nu har jag svårt att minnas allt, om några timmar kommer nästan allt att vara raderat ur mitt minnesförråd. Tänk er då hur det är i Augusti när leveranserna börjar trilla in. Då är det bara att hoppas att man gjorde rätt den där kalla dagen i Februari då huvudet bultade och fötterna skrek efter nåt att sitta på. Ni kan själva förstå hur svårt vi har det Tusin och jag....

Projekt 2008:
* Gå på säljkurs.
* Gå på "lär dig hitta i din närhet och på ställen du varit innan kurs".
(Har inte riktigt helkoll på innehållet än men kontentan är att vi MÅSTE bli bättre på att hitta. Vi hade kunnat få flera veckors tid över på det Tusin, då hade vi ju kunnat  Facebooka oss till exempel).
* Gå på charmkurs eftersom våra leverantörer verkar tycka att det är ett måste i vårt fall.
* Äta MER fiskleverolja, svårt att lära sig hitta när minnet sviker.
 

Lördag med besked..

Vi hade en riktigt trevlig tjejfest hemma hos Lollora (tack för allt du ordnat). Massa godis, frukt och supergoda turkisk peppar shots. Trevligt att träffa er alla, vi får göra det lite oftare bara. Kvällen bjöd även på singstar, ni var jätteduktiga tjejer. Nästa gång lovar jag att jag ska ta Booten Anna och klämma i från tårna.
Då är det du och jag Lollo i duett det lovar jag :) öhhh (eventuellt).
Efter allt förpartajande blev det Slagthuset där vakten tyckte jag hade några år tillgodo, ska man ta det som en komplimang eller. Tror nog inte det, precis innan hade vår taxinisse frågat oss om vi kom från Sjöbo. Man kan ju undra vilket intryck vi gav, men vi tyckte själva att vi var jätteroliga. Kan bero på promillehalten eller att jag och Maria underhöll med "Det är dans på Vejby ängar" under bilresan men vad vet jag. Han fick skylla sig själv som inte ville ha musik på kan jag tycka, suris.
Vi anlände väl vid ett tiden på dansgolvet och sen lämnade vi det bara ca. två gånger på hela kvällen för kisspauser och diverse utsvävningar. Ett fyratimmars dansmaraton, med alla möjliga kassa låtar. Gamla klassiker  som "Var ska vi sova i natt", "Girls just wanna have fun" och Grease medleyt skrålades det friskt till. Jag var framme och önskade Måns två gånger och fick höra honom båda gångerna, woohoo. Dj:n kollade lite skumt på mig andra gången men jag fick som jag ville ändå tihi.
Sen blev det efterfest med nya och gamla bekantskaper väldigt trevligt. Det bjöds på vatten och violglass som ingen ville ha. Sen blev det kvällens fjärde taxiresa hem till kollektivet och här bjöds det på pannbiff med snabbmakaroner vid sjusnåret. Har nog aldrig varit så gott som det var då kan jag säga, hungrig var man. Sen kröp vi i säng och det bokstavligt talat, sååååå ont i fötterna att jag undrade om jag nånsin skulle kunna gå igen. Stackars taxichauffören undrade nog om vi hade fått besök nånstans där man inte "ska hålla till" om vi säger så.  Jaja är det lördag så är det...

Lugn i bussen..

För "er" som väntat så kommer Emawards snart ut på bloggen. Känns som om jag inte riktigt har haft tid att hitta på kategorier och nomeneringar än, men det är på g... Håll ut där hemma på pallen :)

Ikväll..

Kvällen sammanfattas med tre ord dans, brudar och en massa alkohol. Längre uppdatering kommer imorgon...
Nu dusch och likör med världens bästa kombo..

Karmakontot är övertrasserat so you know..

RSS 2.0