One man, one desire...

Idag har jag inte mycket att skriva. Har en del tankar som snurrar men det är nog inget nytt.
Gårdagen var trevlig även om jag var ganska seg. Några redbullvodka och en kopp kaffe så fick jag lite energi igen. Heartbreak bjöd ju som vanligt på en massa skratt och fuldans. Sjukt vad det lockar till sig killar. När man dansar sitt fulaste, vill inte ens tänka på hur det hade varit om man hade dansat seriöst. 

Roligt igår kan väl sammanfattas med dessa fem punkter:
¤Killarna som ÄLSKADE Linda Bengtzing
¤ The Pear
¤ Killen med e i bakfickan
¤ Massmördaren/våldtäktsmannen med hovvet på sned 
¤ Drivers dog med filmröst.... One man, one desire...

Nej nu ska jag hjälpa min kombo att rensa avloppet, mmmm så najs. Over and out.

Gifta på låtsas..

Vi gratulerar, vi gratulerar... Imorgon fyller min lilla mams år, måste komma ihåg att ringa och gratta henne. Hoppas att hon blir glad för sin present, man vet ju aldrig. Vet att det bjuds på god mat med ännu godare efterrätt imorgon, mmm smaskens. Jag och min kombo ska dit en sväng och fira. Vi blir numera bjudna som vilket annat par som helst, ganska kärt kan jag tycka. Som vår fd. gymnasielärare frågade mig när jag berättade att vi numera inte bara är bästisar utan även bor ihop. Ni är inte gifta än?
Nja kanske inte riktigt, men vem vet framtiden är ännu oskriven. Vi får väl se ganska otroligt kan jag tycka, men blir man tillräckligt ensam så kanske.

Snutt du vet att:
Let me fill your heart with joy and laughter, togetherness, well it's all I'm after. Just call my name and I'll be there.
I'll be there to protect you with an unselfish love that respects you. Just call my name and I'll be there.
I'll be there to comfort you build my world of dreams around you. You know I'm so glad that I found you. I'll be there with a love so strong. I'll be your strength you know I'll keep holding on.



Imorgon blir det utgång med tjejerna på kvällen. Vi ska till Ingrid, tydligen inte på inflyttningsfest längre. Perfekt slapp man köpa den presenten. Hahaha...

Tydligen händer det grejor imorgon som var ganska skrattretande. Sjukt vad folk kan göra saker bara för att verka bra, varför inte bara vara sig själv för en stund. Kanske svårt när man har noll personlighet whatsoever!! Nej usch vilket personangrepp jag kommer med men det kan inte hjälpas att min elakhet lyser igenom emellanåt.
Mooohahahmooohaha häxskrattar...

Apologize..

Igår var det avskedsfest för Jocke som ska åka iväg nästa vecka. Trevligt att träffa er alla var länge sen jag såg er. Märks att sommaren är slut för nu har man inte samma tid att umgås hela tiden längre. Det är mycket lättare att vara aktiv när det är ljust ute. Hoppas du får det bra på din resa men som vi skrev i kortet inte för bra. Vill helst inte att du blir kvar där för resten av ditt liv. Bättre att du kommer hem och hittar dig en lägenhet och börjar bygga på det liv som du kanske inte riktigt vågar eller vill. Hoppas även att den goda kalopsen kommer väl till pass när du blir trött på "kosovomat".

Ikväll blir det quiche med broccoli och blåmögelost, mmmm smarrigt. Tack Jenny!! Ska faktiskt få söndagsmysa till en beckfilm med, riktigt lyxigt tycker jag.
Just nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på min nya favoritlåt  Apologize- Timbaland,
SÅ JÄKLANS GRYMT SJUKT JÄVLA  BRA. Om man kan säga så, spelas inget annat här hemma om jag får välja.
Nej nu ska jag göra mig anständig och gå ner för att inhandla pajtjafset.
Ni får hålla tillgodo med denna underbara text.

I'm holding on your rope, got me ten feet off the ground. I'm hearin what you say but I just can't make a sound.
You tell me that you need me then you go and cut me down, but wait. You tell me that you're sorry didn't think I'd turn around, and say...  It's too late to apologize, it's too late.
I'd take another chance, take a fall, take a shot for you. And I need you like a heart needs a beat but it's nothin new.
I loved you with a fire red, now it's turning blue, and you say sorry like the angel heaven let me think was you.
But I'm afraid...

Kvalitetstid med mig..

Det är ta mig fan inte lätt att förstå sig på mig. Tro mig jag förstår knappt själv hur jag funkar ibland. Just nu är det så mycket av allt hela tiden, har knappt tid att själv lyckas fundera ut vad jag vill med saker och ting. Förlåt för allt jag gör dig hoppas du förstår lite vad jag menar i alla fall. Väntar egentligen bara på att du ska bli arg och säga till mig att nu räcker det!! Inte bara finna dig i allt jag har för mig, men det är väl en väntan som aldrig tar slut förmodligen.
I kväll behöver jag faktiskt få ha lite kvalitetstid med mig själv och kanske även reda ut ett och annat med min kombo. Hon förstår mig och mina tankar som ingen annan gör. Förhoppningsvis återkommer jag mycket klokare imorgon som en helt ny människa kanske, den som lever får se helt enkelt.

I morgon blir det en titt inom Jocke och säga adjö inför hans "flytt" till Kosovo sen kanske man hinner med en event till lite senare på kvällen. Aja vi får väl se vart kvällen tar mig. Tack i alla fall för att du är så förstående med mitt ändrande av våra planer i sista minuten. Du har ett tålamod som är guld värt. Nästa helg om inget annat kan vi kanske hinna med att ses mitt i allt ditt flyttstök och mitt kalasande. Tre happenings på Lördag helt tekniskt omöjligt vill jag säga men man får prioritera det som är viktigast. Mamsen födelsedag och Ingaplingas inflyttningsfest hamnar på delad första plats tror jag. Aaahh jag kan nog inte välja får helt enkelt flänga som en galning Malmö runt hela den kvällen.
Tar en helg i taget det är faktiskt nästa veckas problem.

Fredagen är den nya Söndagen i mitt liv tydligen!!

Idioter...

Då blev det rätt dom tillslut, skönt tycker jag.. Idiots.

Snart så...

Snart är det dags för detta underbara....

Har varken ork eller lust att blogga så mycket nuförtiden.
Kan bero på att mitt liv är ganska händelsefattigt för tillfället so what to do.
Hoppas inspirationen kommer igång igen snart annars blir det en tråkblogg på riktigt.

Under tiden man väntar på min skrivanda kan man ju läsa er andra tösers bloggar och det är ju kul...
Förresten Ingrid när kommer din blogg?? Hade varit bra att kunna hålla sig uppdaterad i ditt liv här.
Händer så mycket att man knappt hänger med längre, får börja fundera på det tycker jag. Man kan ju själv välja vad man vill berätta och hur. Lite sugen är du allt,  Ingaplinga.webblogg.se klingar finfint i mina öron. : )
Over and out.

Goodbye my lover..

Finaste texten nånsin:


Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer but when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bear my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

Hehe..

212918-96

Så här jädra granna hade vi varit med must.. Lite orättvist att din är så fin i färgen till ditt hår.
Min ser bara overklig ut, får spåna på det lite.

Klumpiga dagen..

Vet inte varför men jag är ganska glad idag, trots att allt hittills har gått fel.
Idag har jag en klumpig dag (mer än vad jag brukar). Dagen började med att jag rev hela vattenrummet på jobb, fastnade i moppspannen med min stövel vilket innebar att moppen med sitt långa skaft drog med sig en hel del vaser i fallet. Som tur var zinkvaser, inget gick sönder men det blev ett hejdundrans brak. Sen slog jag omkull en stor golvkruka och jag välte ut sten på golvet. Lutade huvudet och fick en gren mitt i pannan. Har säkert gjort en massa mer klumpigt men det har jag förträngt nu. Avståndsbedömning finns inte i mitt alfabet eller hur man nu brukar säga.  Det är nog min sämsta gren, häromdagen fastnade jag i vår ytterdörr med min jacka för jag gick för nära vårt "smäcklås". När jag sist kom hembärandes på pizzor läste jag av dörröppningen lite fel och gick rakt in i dörrkarmen. Höll på att tappa pizzor och allt men som tur var hann jag rädda allt. 
Dagens konstaterande: min superkassa avståndsbedömning räddas av min blixtsnabba reaktionsförmåga.
HAHAHAHA som om...  

Vintersingel 2007...

   
 
 

Lite blandade bilder som minne av en ganska trevlig sommar trots dåligt väder. Men man har inte roligare än vad man gör sig som "di kloke" brukar säga. Saknar er faktiskt allihopa. Snart så går startskottet för vintersingel 2007 eller vad vi nu ska kalla det, sommarsingel 2007 lär ju vara över nu, trist nog.
Håll i hatten alla skånebor för här kommer vi som ni aldrig sett oss förr.

(Ganska svårt att blogga när man sitter i knäet på en människa som sjunger och LEKER mormors lilla kråka!! O en slank hon dit o en slank hon dit, ja ni fattar vad jag menar. Därav osammanhängande text).

Teknikens under...

Fick en jättefin bild skickad till mig i morse av min lilla mamma. Hon har blivit grym på att skicka både sms och mms, man kan knappt tro det är sant. Hon som ringde mig varje vecka när hon skulle spela in på videon förr. Hur var det nu man gjorde!!! Oteknisk så det skräller. Börjar tro att uttrycket man kan inte lära gamla hundar sitta är lite osant..

Får väl skriva lite och berätta om gårdagens bravader men jag pallar inte nu så ni får bärga er en stund till.
Nu ska jag gå och käka frulle och kanske snacka lite skit med lilla Inga om jag har tur.

Dessutom pallar jag inte med dina sura miner, tycker det är helt oförtjänt men jag är väl trögfattad kanske. Har säkert gjort nåt döhemskt men då får det väl vara så, inte mycket jag kan göra åt det nu. Så det så.

Lilla gumman...

Jag blir så orolig för dig. Förstår du inte att du slösar bort ditt liv på nån som inte vill dig väl. Han har kanske velat det en gång, men nu vill han inte det längre. Det är fel även om det gör ont i ditt hjärta nu så kommer det att gå över till slut. Fast inte om du fortsätter dag ut och dag in med att intala dig om att det kanske är han med stort H i alla fall. Eller analysera varenda steg han tar, varenda ord han säger till att han ändå kanske bryr sig om dig.
Det är slut nu, dags att gå vidare. Jag saknar i alla fall den gamla person som du var innan, vill ha den glada gamla du tillbaka. Det gör ont att höra hur du mår, märker att du spelar att innerst inne är det inte så som du säger. Vill bara ta tag i dig och skaka om dig så att du fattar att du är värd mer.
En dag kommer han på sin vita pålle och säger:
-Du är det vackraste jag har sett i mina dar. Låt oss gifta oss och skaffa tio små söta barn.
Och ni kommer leva lyckligt i alla era dar och du får halva kungariket.
Eller kanske inte riktigt så, men det kommer bli bra och lyckligt i alla fall. Man vill inte sitta när man är femtio år och tycka att man slösade bort sin tid på vad man då anser bagateller. Bättre att göra nåt vettigt av sitt liv.
Med denna korta tid vi har på denna planeten kan man inte gå runt och skapa sina egna helveten.

I hälsans tecken...

Idag har jag faktiskt varit ledig, så skönt det har varit. Jag och Jessica har varit ute på långpromenad i pildammsparken. Solen sken och det var allmänt glad stämning. Det var skönt att få prata lite med henne vi träffas inte alltför ofta längre (hur konstigt det än låter). På vägen hem stannade vi för att inhandla en vattenrenare och lite frukt och nötter. Borde verkligen ta tag i min kost på allvar ska försöka nu en gång för alla. Både äta hälsosamt och mat som inte stressar ens kropp. Fick en bok av mamma som handlar om sånt, verkar ganska så lätt jämnfört med andra dieter. Ibland känns det som om man måste gå en kurs först och lära sig alla begrepp och regler. Att kunna tyda innehållet på olika produkter är mer avancerat än att läsa kinesiska. Har kanske inte tänkt följa den slaviskt men där är några bra tips man kan ta till sig. Får väl blogga och berätta hur det går för mig för er som bryr sig.

Fick nån avslappnings badolja med eteriska oljor också. Lavendel och rosenrot ska tydligen fungera avslappnande på kroppen, får väl se ska testa en kväll. Har aldrig riktigt ro till att ligga i badet men nu ska jag banne mig försöka åtminstone en gång i veckan. Kan kanske bli lite mysigt med tända ljus och en förhoppningsvis väldoftande olja (är lite skeptisk till lavendel brukar alltid få ont i huvudet efter ett tag).


Skumt att du helt plötsligt börja höra av dig så där bara. Hur har jag blivit viktig för dig igen? Förstår verkligen ingenting, men när ensamheten kommer smygande så passar det kanske, vad vet jag. Vet inte om jag ska vara arg eller smickrad (lutar nog åt arg faktiskt). Tycker du är skum helt enkelt. Nej, nu orkar jag inte grubbla på det här längre, sängen kallar. 

God natt min skatt (eller skatter men det rimmar inte så bra).

Mitt mantra...

Igår var vi på utflykt i Höllviken och Ljunghusen, med vi menar jag min tusin och så jag då såklart. Riktigt trevlig bilresa, vi är bra på att ha kul ihop. Tänk att man kan skratta så mycket åt ingenting. Dessutom har vi "ganska" dåligt lokalsinne så turen blev lite längre än vad som var tänkt från början.
Fast vi har vårt dåliga lokalsinne att tacka för att vi hittade supersmarriga drickor. Nåt kallt kaffeliknande smaskigt från GB (tror jag). Är väl med blandad glädje och sorg att det inte finns en affär om säljer det i en mer direkt närhet. Då hade vi väl druckit ett par såna om dagen (vårt nya chai). Som alla kan se så har min kropp tagit åt sig allt socker och alla kalorier som bara går att få ur en chai.
Jag försöker då intala mig själv som ett mantra, mer att älska, mer att älska, mer att älska.....

Om du lämnade mig nu..

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu


RSS 2.0