You´ve lost that loving feeling...

Fest igår för Jörgen och Göran som hade fyllt 25 år för ungefär hundra år sen. Trevligt var det. Jag var bara lite avslagen efter en intensiv dag, men man har inte roligare än vad man gör sig. Vi brudar hade i alla fall fjanteri på gång som vanligt. Sen var där ju en och annan outfit som lockade till ett extra leende på läpparna, om ni förstår vad jag menar. Det var kanske inte det som var tanken men man får vara glad när man kan glädja andra, på alla sätt.
Konstigt att vi blev helt övergivna men när det kommer nya "spännande" brudar så får man väl förstå att dom är lite mer intressanta än vad vi gamla haggor är. Vänta bara tills vi tar med våra nya supersnygga killar, då jäklar ska ni få sitta i ett hörn och tjura. Nej jag är inte bitter, verkar det så?

Lite tråkigt bara att man knappt pratade med födelsedagsgrisarna men det får jag väl göra en annan dag.
Nej nu drar jag till IKEA med jobb , ska bygga om på lagret nämligen. Hur kul kan man ha en söndag!!!



 


Fader alkohol..

Fader alkohol, du som är i dunken, helgade vare din promille.
Tillkommer ditt rus. Ske din vilja, så som i hjärnan så och i benen.
Vår dagliga grogg giv oss idag och förlåt oss våra nyktra stunder.
Trots att vi inte förlåter dom som sålt oss mäsk.
Låt oss inte ha långa bakfyllor och fräls oss ifrån delirium,
ty fyllan är din och promillen och groggen i evighet.
Amen!!

(Fick denna sms:ad till mig igår, tyckte bara att den var så passande...)

Ooooo vad glad jag blir..

Jag ska minsann få gå och se Lars Winnerbäck.. Den 30:de oktober bär det av till Olympen i Lund för att digga en hel kväll. Du är bäst i stan...
Tack, tack och åter tack, precis vad jag behöver.

Svårt att välja men denna är nog bäst av alla!!

Imorgon är det en väldigt actionfylld dag. Modevisning med en massa barn som förmodligen inte gör nåt av det man vill. Efter en heldag med det blir det dubbel 25-års fest!! Ska bli skoj men får nog ta med tandpetarna för att hålla ögonen nåt så när öppna!! Ska försöka välja en färg som kan matcha min klänning så märks det kanske inte lika mycket, det är min taktik.. Nån som har svarta eller guldfärgade tandpetare över så är det bara att ringa..
Skriver och berättar om mina äventyr lite senare under helgen.

Hockey brrr..

Spännande match idag. Kul att se er spela även om jag knappt känner igen hälften av spelarna längre. Kändes som en relativt enkel vinst men det är ju lätt för mig på läktaren att tycka. Du kunde gott satt nån av dina väldigt nära chanser, men det kommer kanske i nån annan match får vi tro. Heja er i alla fall och hoppas på topp tre i år, allsvenskan here we come!!!  Hade varit lite bra för då hade hallen kanske kunnat bli riven och en ny byggd. Annars kan ni ju ta stadion när nya arenan är klar, där är inte alls lika kallt. Tar alltid en vecka för min stackars rumpa att återgå till dess normala 37 gradiga temperatur. Varför tänker inte panterns ledning eller kommunen på det kan man undra. Ska nog skriva ett brev till nån allsmäktig person som kanske kan förstå allvaret i det hela. Emmys rumpa måste räddas och det är nu eller aldrig!!!!
Nej nu är min vetekudde klar i micron så mission tina mig ska börjas tillsammans med en god bok i min säng. Tills dess en liten idolbild till alla er fans därute.. Tihi..



 

Kräm..

Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån, en rörelse i ögonvrån...
Jag vill ha min tunga där du är, så nära att du blir våt men så nära får ingen gå...

Idag är ingen vanlig dag..

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min Jessicas födelsedag..
Stort grattis till dig snuttan..

Här är till dig




Jonas hälsar säkert till dig.. Skulle jag tro, eller jag vet, hade han bara vetat om att du fanns så hade han säkert ringt och sjungit en trudelutt.. Ikväll kanske det blir en hemlig gäst vid elva snåret, har försökt ordna det i alla fall och det räknas väl också..
Grattis igen gumman..

Jag har träffat en ultrakändis..

Har helt glömt att berätta om den otroligt kända kändisen som jag hade sällskap med både till och från vårdcentralen i förrgår. O inte nog med att vi hade följe, vi satt i väntrummet tillsammans med. Nu tror ni säkert allihop att det typ är Micke P eller nån annan ultrakändis men det är det alltså inte. Det är ännu bättre, nämligen Sten "Taxi" Jonsson. För alla er som inte har haft turen att springa på honom så ser han verkligen precis ut som på tv, var lite rädd där på bussen att han skulle poppa till och bli ett popcorn men så var alltså inte fallet. Jag har helt missat varför han kallas taxi (borde googla på det känner jag genast sån viktig fakta måste man veta). Hade sån lust att ta upp moblien och ta ett foto så ni hade fått se vilken otrolig upplevelse jag varit med om. Men ingen bild blev det (vågade inte riktigt måste erkännas) så ni får nöja er med denna fantastiska berättelse istället.

Arrrggghhh...

Varför ska det vara så jäkla svårt att förstå sig på mig??? JAG BLIR GALEN!!! Mitt eget kött och blod så jädrans kass på empati och alla andra känslor som rör andra människor. Fattar inte hur du kan vara så bra på att trycka på mina knappar. Vet precis vad du ska säga för att jag ska bli ledsen och förbannad. Det värsta i det hela är att du inte ens vet om det. Att du gång på gång gör samma saker utan att ha förmågan att minnas hur det blev sist du sa nåt. Fy fan vad förbannad du gör mig.

Smärta är svaghet som lämnar kroppen...

Fy fan för mensvärk, finns det nåt värre kan man fråga sig. Alltid lika kul att vakna med magsmärtor som strålar ut i hela kroppen. Nej jag förstår då inte varför man ska ha det och så ofta. Ett par gånger under en livstid kan man väl förstå men inte tolv gånger om året. Efter en snabb uträkning så är det bara ca. 240 gånger kvar!! Nedräkningen har börjat.

I går blev det en mysig hemmakväll med Inga som precis kommit hem från sin långresa. Plockmat, en flaska rött och skitsnack var precis vad jag behövde. Tack för dom fina presenterna, har tänkt använda mitt fina halsband idag på kalaset. Ska nämligen snart ge mig iväg på kakpartaj hos min bror. Borde försöka städa lite först men det tar emot när man har ont i magen och helst bara vill ligga ner. Tror det är svårt att renbädda sängen i liggande position. Har aldrig provat i och för sig kanske är hur bra som helst, vi får väl se. Kan vara rätt skönt att använda sig av sin nya teknik, svårast blir nog att laga mat och diska men träning borde ge resultat.

Nu ska vi se sa den blinde till den döve när den lame hoppade häck. (vårt nya ordspråk)

Världens bästa test!!

Satt idag på jobb och läste andra tjejers bloggar, råkade komma över ett test som verkade spännande. "Vilken kändis dejtar du??" hette testet som gjorde min dag. Sitter i lugn och ro och gör testet. Den ena snygga kändisen efter den andra åker ut i takt med mina frågor. När till slut Måns trillar bort från min matchning känner jag paniken landa. Vem blir min kändisman?? Och så får man högvinsten till sist, kan knappt tro det är sant. Hahahaha den kändisen som jag är mest lämpad till att dejta är ingen mindre än allas vår (eller min) Micke P.

Detta gjorde min dag så mycket piggare.. Testet hittar ni här!!

Får väl se om ni har lika stor tur som jag, eller tur och tur vi är soulmates (Micke och jag).


image86

Hjärnsläpp med Ragnar..

Då var vi hemma igen efter en intensiv helg i vår huvudstad. Helgen har varit en blandning av skoj och slitsamt sakletande. Är tro det eller ej ganska drygt att gå så många timmar på mässa och få en massa intryck till sig hela tiden. Kan kanske vara därför som vi båda två (mest jag) pratade osammanhängande på kvällarna, bytte ut ord lite hur som helst. Låg och sjöng Björn Rosenström låtar och fick toss när vi inte kom på hur dom gick!! Ragnar var inga problem värre var det med Gunilla och Lennart. Hur vi än klurade så gick det verkligen inte att komma på. Har fortfarande inte kommit på hur Gunilla går så är det nån som kan lite text blir vi tacksamma. Har man dessa problem en fredagkväll är det ett faktum att man är ganska trött i huvudet. Inte för att det är nåt fel att lyssna på hans musik, kanske inte är (riktigt) vår musiksmak bara. På lördagen var vi runt hela Stockholm tack vare mig! Vi skulle till gamla stan men lyckades ta oss ut på en ganska lång sightseeingrunda på grund av mitt superba lokalsinne. Till slut kom vi fram och hittade en mysig liten krog med jättegod mat. Där blev vi några timmar sen blev det promenad DIREKT hem (lägg märke till att vi hittade raka spåret). Som kusin konstaterade på hemresan, det är konstigt att man hittar bättre i Peking än i vår egna huvudstad, så sant så.


RSS 2.0