Adios amigos!!

Nu drar jag till Stockholmo!!! Syns när jag är hemma igen..

  


Trevlig resa på dig Inga, nu blir det ingen hej-då vinkning från mig, hoppas du klarar dig i alla fall.

Slow dance...

Have you ever watched kids on a merry-go-round?
Or listened to the rain slapping on the ground?
Ever followed a butterfly's erratic flight?
Or gazed at the sun into the fading night?

You better slow down.
Don't dance so fast. Time is short.
The music won't last.

Do you run through each day on the fly?
When you ask How are you?
Do you hear the reply?
When the day is done do you lie in your bed.
With the next hundred chores running through your head?

You'd better slow down
Don't dance so fast. Time is short.
The music won't last.

Ever told your child, we'll do it tomorrow?
And in your haste, not see his sorrow?
Ever lost touch, let a good friendship die
cause you never had time to call and say,'Hi'

You'd better slow down.
Don't dance so fast. Time is short.
The music won't last.

When you run so fast to get somewhere
You miss half the fun of getting there.
When you worry and hurry through your day,
It is like an unopened gift....Thrown away.
Life is not a race. Do take it slower.
Hear the music before the song is over.

Tråkbloggen..

Jag har hört att jag bloggar för tråkiga inlägg just nu. Men jag får skylla på att jag inte känner nån inspiration för tillfället. Däremot blir det en hel del dikter och låttexter som passar mitt melankoliska humör.
En rolig sak dock är att vi drar till La Stockholmo på fredag, stannar hela helgen. Ska på mässa och se om vi kan hitta lite roliga saker till den stundande julhandeln (längtar). Kan kanske hinna med en god middag och lite vin eller nåt får väl se hur pass vi har det med tiden bara. Skönt på ett sätt att komma bort från allt ett tag samtidigt tråkigt för jag kommer sakna er massor. Låter som om jag ska vara borta en hel livstid. Det är ju bara en helg så vi ses ju igen när jag är hemma. Massa med kärlek till er alla.

Big girls dont cry

I must take the baby steps til I'm full grown.
Fairytales don't always have a happy ending, do they?
And I foresee the dark ahead if I stay

I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry

!!!!

Varför ska folk vara så sura och negativa hela tiden. Kan ni inte bara förstå att jag försöker göra mitt bästa. Är inte alltid så lätt när man SKA vara på 10 platser samtidigt. Har än så länge inte kommit fram till nån lösning (som kloning för hemmabruk). Därför hoppas jag att ni har överseende med att mitt liv just nu är ganska fullspäckat. Mycket, mycket, mycket att göra på jobb. Hoppas ni vet att jag menar väl även med detta inlägg.

Allmänt tjafs....

Då börjar semestern lida åt sitt slut men det har varit  två bra veckor. Har faktiskt gjort allt som jag hade tänkt mig (i stort sett). I går blev dagen spenderad på museét med morfar. Riktigt kul att titta på alla saker, var länge sen jag var där har faktiskt tro det eller ej tillkommit en del "nya" saker till utställningen. Dessutom är det trevligt att gå med nån som kan berätta lite om sakerna, kan alla kungar och kostnärer (som jag inte har den blekaste aning om). Skulle nog kunna tänka mig att åka dit igen och hinna titta på den delen som vi inte hann med. Får se om man är ledig nån dag i framtiden så man kan hinna med en liten tripp. På kvällen blev det Timbuk och det kan ju aldrig bli fel. Även om jag var på ganska deppigt humör när jag kom så gick jag från stortorget med ett stort leende på läpparna. Hans musik gör mig glad (alltid).

Idag har det varit läkarbesök, festivalbesök och middag med min pappa. Allt var trevligt utom att jag och Jessica kom fram till att vi börjar bli gamla. Ett STORT tecken är att vi åkte in till festivalen för att äta. Då kan man nästan lika gärna boka plats på kyrkogården direkt. Förr var det världens händelse att Malmöfestivalen drog igång numera är det mest maten som lockar. Man kommer på sig själv att man tycker det är störigt med allt folk överallt. För att inte tala om alla fjortisar, var kommer dom ifrån. Man ser dom knappt på ett helt år och sen är det festivaldags och då fylls Malmös gator av en massa skrikande, störiga tonåringar. Vad hände ens där?? Problemet är ju att man själv har varit en av dom för inte alltför länge sedan. Usch dessa hemska flashbacks. Jaja snart är det över igen för det här året. Får väl se om jag lyckas få med nån till salsan på Fredag. Inte för att jag själv är så danssugen mest för att det hade varit kul att se tusin med sambo röra lite på höfterna.

Karantän..

Jag ska nog sätta mig själv i någon form av karantän nu. Vad jag än gör så är det någon som blir sårad. Orkar inte klydda nåt mer nu. Hädanefter så finns jag inlåst i min lägenhet med avlagd telefonlur (kan eventuellt svara via sms men det är det enda i så fall). Förstår inte vad det är som jag gör så fel att folk kan bli arga och besvikna på mig så till den grad att det tydligen är svårt att ens svara på en enkel fråga. Nu blandar jag mig inte i nåt mer trassel. Förlåt om jag sårat dig men det verkar som om det är lite av min specialitet. Du betyder jättemycket för mig, det hoppas jag att du vet. Under denna tiden som vi varit vänner har vi kommit varandra jättenära (trodde jag åtminstone). Du är en av mina bästa vänner. Vill fortsätta ha dig i mitt liv jättemycket. Hoppas bara inte att jag har fördärvat allt detta nu utan att veta vad det är jag har gjort. Hoppas bara du vet hur viktig du är i mitt liv.


Gott och blandat från Gislöv..

    


Då var vi alla hemma igen hoppas jag. Välbehållna och med en hel massa trevliga minnen. Finns väl en del saker som jag önskar att jag sagt och en del jag önskar att jag inte sagt, men det är väl så en helt vanlig helg i mitt liv ser ut. Lite trist att man var tvungen att ha ont på ett "transmässigt" sätt hela lördagen men det artade sig rätt bra på slutet av kvällen. Får väl se om det blir nån julfest i Gislöv, annars dröjer det väl minst ett år innan vi är där igen. Nu känns det som om sommaren är slut på riktigt, snart är det höstrusk och kallt igen. Usch!!! Det har lätt varit den sämsta sommaren på länge i år. Vad hände ens med att det skulle vara värmerekord som vi fick höra i våras??Verkar som om den meterologen borde få indragna jobbförmåner för nåt värme rekord har det inte varit såvitt jag vet.
Jaja, nu är bläcket slut och jag ska ut.


...

Du vet att det gör ont.
Det gör ont men ändå.
Jag har klarat mig rätt länge.
Jag börjar blir van
och alla omkring dom märker ingenting.
Det gör ont, så ont.

Uppdrag gummistövlar...

Denna dagen blev ängnad åt "gummistövelsletande" inte konstigt i och för sig med detta sommarväder. Känns som en hel helg i Gislöv utan gummistövlar kan sluta i katastrof. Fast nu har jag hittat ett par svarta lackstövlar, så man kan vara lite porrig på skogspromenaden. Jess fick ett par likadana funderar på att köpa nån vit penna och rita lite döskallar eller nåt annat fräsigt på dom. Så vi inte har exakt samma plus att det kan vara roligt, får se vad jag hittar i affären helt enkelt.
Nu sitter jag här och väntar på att Jess ska komma hem så vi kan åka och handla all mat till resan. Ska bli skönt när bilen äntligen rullar ut från Malmö. Då man vet att det enda jag ska ägna mig åt i flera dar blir att umgås och försöka ha trevligt, blir nog inga större problem med det sällskapet iofs.
Ska ta det helt lungt med allt som en kräftskiva innehåller. Är troligtvis med i Jess pakt som grundar sig i att utesluta dom sista groggar och snapsar. Kan väl vara en bra ide rapporterar sen om hur det gått med mitt "experiment". Klart slut.

It´s a good thing tears never show in the pooring rain...


Zebror och vattenland.

Idag har det varit Klagshamn med brudarna hela dagen. Skönt har det varit, synd bara att man har den kroppstypen som aldrig blir brun. Men man ska som vanligt inte gnälla, det finns folk som har värre problem än så. Imorgon ska jag på utflykt med min kära bror och hans lika kära familj. Vi ska förmodligen till Ystads djurpark vilket ska bli skoj. Var där förra året och det är faktiskt bättre än man tror. Ystad låter som kossor, gäss och om man har tur en och annan gris men ICKE!! Där finns zebror och kameler plus ett vattenland, lajban tycker jag.
Sen är det väl snart dags för inhandling av mat till resan och lite packning men det kan vänta till torsdag känner jag. Jessica och jag får väl försöka få färdigt vårt projekt snart också (tipsrundan alltså) orkar bara inte ta tag i det idag. Får se imorgonkväll kan vi kanske vara effektiva??
Om du inte är alltför utmattad.. Tihitihitihi..



Mitt liv med extra allt..

Mitt liv är så mycket hela tiden, allt händer i rasande tempo omkring mig hela tiden. Allt på en och samma gång. Ska bli skönt med lite lediga dagar så man får tid att reda ut allt i lugn och ro. Sen är det dags för Gislöv och jag har en känsla av att man kommer komma hem ännu oklokare än vad man är nu. Ska försöka hålla mig utanför allt denna gång.

Festen blev jättetrevlig, det blev en del vin och annat som bjöds. Som vanligt blev det lite kaos framåt småtimmarna men allt artade sig ganska bra till slut tror jag.

Lollo när ska vi boka in 14:is tema på beachen?? Har börjat kolla in Veckorevyn och Frida i affären, känns som vi borde dra snarast. Bara vänta in det där fina vädret först kanske, ser inte alltför lovande ut på femdygnsprognosen (trist nog).

Strö lite socker på mig som bara du kan...

Semestern närmar sig med stormsteg och gissa vad jag tycker om det. Om längtar massvis var din gissning kan jag meddela att du har rätt. Hoppas bara att vädret kan hålla i sig i två veckor till. Vågar knappt kolla vädret av rädsla för ösregn och 10 minusgrader eller nåt. Nej, playan here I come. Ska även försöka hinna med en hel del vänner och familj under mina två veckor, pressat  schema med andra ord. Imorgon blir det mässa hela dagen med tusin sen lite tjejsnack med Inga om man inte är för trött på kvällen. Lördagen bjuder på 25års partaj på landet nånstans. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ha en vit helg till eller om man ska unna sig lite vin sådär bara. Vi får väl se, beslutet kommer nån gång på lördag tror jag. Ha det bra alla tills vi hörs nu ska jag dra på filmvisning. 

Diet..

Min nya diet gör mig sådär glad, läkaren har ordinerat så det är väl så illa tvunget att det följs. Min mage verkar ju inte må så bra eftersom jag mått illa i två veckor snart.

Jag får inte äta:
*Färska grönsaker
*Frukt
*Mjölkprodukter
*Grillat
*All mat som är fet
*Och absolut INGEN alkohol (bla. därför mina vita helger)

Det som återstår är typ kokt mat, gärna vattenbaserade grönsakssoppor eller annan mat som är mild för magen. Mmmm för det är jag ju jättesugen på (eller inte). Allt jag vill ha eller tycker är gott är sån mat som är "förbjuden". Kan inte ens dricka en chai eftersom den innehåller för mycket mjölk (deprimerande).
Igår åt jag (och Jessica som jag fått med i min nya kosthållning) potatis och purjolökssoppa och idag blir det kokt potatis med kokta wienerkorvar. Det är sån gourmetmat att jag knappt kan vänta tills det blir middagsdags, ooo längtar. Vad gör man inte för sin lilla mage. Måste klura på nån ny kokt maträtt tills imorgon, nån som har nåt förslag? Kanske kokt torsk med senapssås och kokt potatis det hade man ju till och med kunnat bli lite glad av att äta. Speciellt om man hade haft sån tur att min kära far kunde bjudit hem en. Inte nog med att man hade sluppit laga den själv, han gör även världens godaste torsk med senapssås. Fast det var en stund sen man åt det sist, måste ringa och tjata om att jag vill bli hembjuden på hans specialmiddag.  Annars är det bara upp till bevis, man måste ju prova nån gång annars vet man ju inte om dman kan. Återkommer med mer "kokt mat" middagstips för alla er intresserade. Puss och Kram.

RSS 2.0