Saknar dig redan, snyft..

Så tog hon dom sista stegen på gården med resväskan i släptåg. Usch det är nästan så man fällde en tår. Tur man har planer för kvällen annars hade detta nog blivit ännu en deppdag. Nu har alltså min kombo åkt, ut i vida världen ska hon på äventyr. Tomt blir det här hemma utan henne som sällskap. Nu börjar man undra hur det ska gå när hon eventuellt flyttar till Skara. Då blir det inte åtta dagar utan henne, snarare tre år. Nej vi får försöka få henne på andra tankar, om vi alla hjälps åt kan det kanske gå. Hon kan väl plugga nåt som finns här i krokarna, finns mycket kul att välja på, hmm...  Annars får jag väl flytta med, oskiljaktiga som vi är. Hoppas din vecka blir super och att du kommer hem knallbrun (själv får man busa) med en massa skojiga saker att berätta. Tänk nu på vad vi sagt om Panjabi Mc, inga små turkar med hem helst. Tack för den fina bakgrundsbilden på datan, du är söt.

 
Du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna, som blommorna på marken.
Du är min ledstjärna och vän. Du är min tro mitt hopp min kärlek.
Du är mitt blod och mina lungor, mina ögon, mina skuldror, mina händer och mitt hjärta.





Oro, oro, oro...

Hmmm, varför ska man behöva vara orolig egentligen. Nu när man äntligen varit glad och nöjd ett tag så börjar ångesten och tankarna plötsligt komma krypandes. Usch vad händer om det blir så, kommer det gå bra, vet knappt var jag ska ta vägen längre. Nu är sista utvägen (livlinan) använd, vad ska man nu ta sig till om allting inte blir som vi tänkt oss. Vi måste göra allt vi kan för att få saker och ting i ordning tills det är dags. Göra allt vi kan för att få allt på plats.  Fan varför måste allt vara så jävla svårt. Usch varför ska dessa tankar komma nu när man ska vara ensam utan sina stora stöd i livet. Verkligen (nästan) alla mina nära och kära är bortresta hela helgen. Hur kan man planera så dumt att alla åker samtidigt utan att ens tänka på att jag nu ska klara mig helt ensam utan rådgivning. Jag säger bara en sak att ni får skylla er själva när ni sen kommer hem och jag inte har fått terapi på flera dagar. Skyll inte på mig då, nästa sommar är det gemensam planering som gäller. Ni kan alla ta kontakt här via min blogg. Då var det bestämt.

Bästisar...

                                
     Vad ska man                   Vilar i gräset...                  Modellpose..                Mmmm nice min..
     ens säga..

What happens in Gislöv stays in Gislöv...

Ja, då var man tillbaka i verkligheten efter en helt superduperbra helg i Gislöv. Vi hade så fantastiskt skoj och jag tror att jag talar för alla när jag säger att det minst sagt var en intrigfylld helg. Det är så mycket som har hänt att min hjärna inte riktigt har fattat än. Sjutton personer i en stuga en hel helg med sjuka mängder alkohol i blodet ger tydligen detta resultat. Fast det var inga jobbiga katastrofer mest bara invecklat. På nåt sätt har väl alla sina hemligheter i garderoben. Det skumma är bara att alla ska berätta det när promillehalten nåt ett visst stadie (även jag, tror jag). Har bestämt mig idag för att aldrig mer får folk anförtro saker till mig, tror inte det ryms mer i det facket i min hjärna för tillfället. Problemet är bara att få folk att förstå att jag är antihemlighetsmakeri. Får väl börja hålla för öronen och göra nåt skumt ljud så fort man hör orden, vet du vad jag har hört!!? Vi hade i alla fall skoj, det är huvudsaken. Jag vill så gärna göra om detta en gång till i sommar, vi behöver ju inte göra det lika seriöst. Alla tar med sin egen mat och så bor vi där en helg och festar och intrigar allt vad vi kan. What happens in Gislöv stays in Gislöv, en oskriven regel (hoppas jag). Stugan var perfekt för detta ändamål, vi fick alla vars en säng att sova i till och med eget rum i vissa fall. Fredde och company kunde använda sin megafon utan att andra förutom vi i sällskapet tyckte att dom var dryga. Vi kunde spela brännboll, grilla och stimma så mycket vi bara orkade. Det enda som fattades var egentligen nånstans att bada. Det kan vi kanske ordna till nästa gång, ta med en plastpool och smälla upp på gräsplanen helt enkelt. Även om starten var så där när vi åt på den ofrächaste pizzerian i hela Simrishamn (eventuellt i hela Sverige), regnet bara öste ner och man blev blöt långt in under jackan redan vid inbärningen av ens saker. Så artade sig allt ganska bra i alla fall. Skrubbningen av potatis med Jögge var som allt med honom är, roligt. Vi rapade i takt (eller mest jag egentligen) och låtsades att vi var anställda på polenfärjan, hmmm. Allt som hände sen Jörgen stannar för evigt mellan oss (tydligen minneslucka där). En kvart efter "varsågoda" vid bordet var alla superfulla sen fortsatte vi i det tempot resten av kvällen. En massa roliga och skumma saker lär ha hänt bl.a ölburken mitt i planeten (vad hände ens där) och alla skånerundor man varit ute och gått på. Nej, jag kan skriva hur mycket som helst om allt vi hade för oss. Fast det kanske är bra att lämna en del oskrivet. För att summera var allt hur bra som helst, har skrattat och flamsat och gått ut i trans flera gånger på en och samma helg. Lätt att vi åker igen, får bara få den där organisatören att börja kolla lediga helger snart.


Midsommar i bilder, orden kommer sen..




I ate my boyfriend because I had to..

Följ instruktionerna.

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - my boyfriend
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - a cat
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - an easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
Black - because im sexy as hell
White - because thats how i roll
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Vad blev du?

Packning wiiwaaa...

Nu var det dags för packning och organisering av det sista till lekarna. Sen är det bara dags att börja ladda inför kvällens stohej. Fattar inte varför det är så jäklans tråkigt att packa. Det är nu som mina trollkunskaper borde vara uppövade så man slapp hålla på och fjatta. Eller så skulle man haft en mamma som packade allt till en (som vissa andra) fast jag kom precis på att jag inte är nio år så man blir väl tvingad att göra det själv. Eftersom vädret ska bli så fantastiskt hela helgen så måste man ju fram med både regnställ och extra strumpor. Tänkte att en kortlek och lite andra bra inomhuslekar kunde vara en bra idé. Jag och Lollo har kommit på att vi vill leka kurragömme om det är ett stort hus, annars får det väl bli pusspjet eller nån annan mellanstadielek. Ska bli riktigt trevligt att få umgås med er alla hela helgen, hoppas bara att solen tittar fram en stund på lördag som dom lovat.
Nej nu ska jag dricka kaffe och försöka hoppa lite på min kombo så hon vaknar. Själv vaknade man klockan 07.15, som ett barn på julafton. Skriver mer efter helgen och berättar om mitt äventyr.

Attans...

Jag drömde om er i natt. Ni låg i min soffa och vägrade sluta hångla. Jag ville bara att ni skulle gå hem men det gjorde ni inte. Jag försökte titta på tv men ni fnissade och pussades så högt att jag inte hörde vad dom sa i vad det nu var jag försökte se. Denna dröm har varit i min hjärna hela dagen, försökte glömma men det går visst inte. Nu är det snart dags för nya drömmar hoppas på något bättre. Ska se på OC innan jag somnar så jag kanske kan drömma om Ryan och Marissas problem istället för mina egna. Hade inte varit helt fel.

Var, när och hur..

Börjar bli ganska rörigt med det där midsommarfirandet i alla fall. Vet inte vem jag ska åka med när eller varför. Jag koncentrerar mig helt enkelt på lekarna och min roll som lekledare. Sen får jag hoppas att nån tar sig an mig sätter mig i en bil, packar in mina väskor och kör mig dit vi ska. Har inte riktigt bestämt vilken image jag ska ha som lekledare. Ska jag köra lugna "På spåret" stilen eller mer "Bollibompa jag är så käck så jag spyr" stilen eller ska jag bara köra på vanliga "Emmy som är en så otroligt bra och trevlig person" stilen. Jag tror nog att det lutar åt det sista alternativet, annars kan nog penissommarafton bli påfrestande för oss alla. Det bästa är ju när man kan vara naturlig och det kan ju jag eftersom jag är så himla bra!!

Jag gillar en kille som...

Hur kan man vakna på morgonen och känna en sån otrolig längtan efter något som aldrig kommer bli. Varför ska man ha känslor överhuvudtaget, kan man undra.
Jag gillar en kille som gillar en tjej som gillar en kille som gillar en tjej som gillar en kille som gillar mej!! Så känns det ungefär, varför ska det vara så invecklat. Kan man inte bara få vara som man vill ibland.

Lördagen var i alla fall helt vit för er som undrar, nästa helg blir det nog annorlunda har jag misstankar om. Då är det ju penissommarafton som ska firas av sjutton helgalna personer. Det blir nog som andra år, kaos vid lektimmen, folk som snor andras midsommarstänger, dans och sång. Hoppas lite få se en repris både på Jess "fångad av en stormvind" med fläkt och Andreas version på Timbuks "alla vill till himmelen". Man kanske till och med kan få se ett nytt nummer i år. Vi kanske ska köra vår Bonnie Tyler, vem vet får börja öva så vi får in stämmorna rätt. Ska bli skönt att få åka bort en helg. Hoppas bara vädret är bra så vi inte blir tvingade att sitta inne i huset hela helgen. Fast i och för sig sjutton personer, då kan man väl alltid hitta på nån form av underhållning. Kom precis på att Tompa har lovat morgongymnastik med dom hemliga stegen han har lärt sig på sin gymnastik (eller vad det nu är). Ska bli spännande med den kordinationen jag tror att du har. Ska inte säga nåt i förväg, du kanske är värsta "Cindy Crawford videon" personifierad. Jag är lätt med på gympan om det inte blir för tidigt på penissommardagen, kan nämligen inte garantera att jag mår så bra då. Fast du kan kanske ha ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass, tänk på saken.
Nej nu ska jag göra mig klar för att gå på kalas. Min bror och brorson ska firas med "kaffekakakalas".
Finns det nåt bättre sätt än att börja dagen med en stor kopp kaffe och prinsesstårta??
Har ni tips kan ni ju höra av er. Stora kramar till alla speciellt utvalda..

image49 mmmmm detta väntar mig... smaskens..


Sjukt lik dig Björn, hittad på youtube..

212918-47

Bla, bla, bla...

Så var det då dags för den vita helgen på allvar. Det är lördag och man känner hur rastlösheten börjar komma krypandes. Hade varit så trevligt att gå ut och dansa lite ikväll men har man lovat så har man. För min image skull har jag bestämt mig för att klara detta nu. Så du (Tomas) känner att du kan lita på mig i all evig framtid. Bara jag nu inte får veta i efterhand att du varit ute och svirat i smyg. Då blir jag ta mig attan besviken på dig!! Sugen på att se en film ikväll, kanske Brokeback mountain, var en stund sen man såg den. Finaste kärleksfilmen någonsin, dom älskar varandra på riktigt men får ändå aldrig leva tillsammans. Eller får och får, kan inte rättare sagt, så tragiskt.




Once upon a time I was falling in love but now I´m only falling apart...

Jag tycker om min Jessica...


212918-44


Penissommarafton eller?

När man verkligen börjar fundera på våra svenska traditioner så kan man ju undra varför vi i alla år fortsätter med vissa saker. Såklart ändras ju traditionerna efter hand och anpassas efter vår tid, men ändå. Som midsommarafton som snart stundar till exempel, vi klär oss fina, dricker snaps och sjunger sånger för att fira jordens fruktbarhet. Vem tänker på det idag? Man ser det väl mest som en anledning till att få träffa nära och kära och dricka sprit (för att vara helt ärlig). För att göra det hela ännu skummare så klär vi en uppochnervänd penis med blommor och dansar runt den. Dessutom får våra barn (om vi har några) vara med i dansen runt penisen, nästan lite perverst kan jag tycka. Numera har jag slutat fira midsommarafton och börjat fira penissommarafton, perfekt i ett sånt läge som jag är nu. Alla boys håll i er  för här kommer jag förberedd för en helkväll. 





Midsommarstång: kallas en stång som kläs med löv och blommor, som sedan reses för att dansas runt. Detta sker enligt framför allt svensk tradition vid midsommar varje år.

Midsommarstången var ursprungligen en symbol för fruktsamhet, vilket också förklarar dess likhet med en fallos det vill säga ett manligt könsorgan.


Ett jäkla gnällande på mig helt i onödan...

Okej att värmen är efterlängtad men det är lite väl varmt att jobba i. Fast man ska inte gnälla för rätt vad det är har sommaren tagit slut och det är dags för en lång  kall höst och vinter. Den kalla tiden känns tio år längre än den varma och jag mår lätt bäst på sommaren. Har hört rykten om att vi ska ha fint i två dagar till sen är det dags för sämre så man ska banne mig inte klaga på temperaturen. Till nåt helt annat så måste jag passa på och tacka Jessica för hennes fina stöd i min karaeoke-version av både Bonnie Tyler och Bon Jovi i går kväll. Tyckte faktiskt att jag lyckades få till Bons hesa stämma efter en stunds skrålande. Får ändå säga att jag tycker lite synd om våra stackars grannar som får stå ut med oss två idioter. Friden i huset försvann där nån gång kring den siste mars. Borde kanske köpa nåt fint som tröst åtminstonde till han under oss, stackars fadden. Han har redan berättat för mig att han hoppat högt nån gång när vi helt otippat satte på stereon på max mitt under hans middagslur. Jag skyllde oavkortat allt på Jessica:
 -Mmm jag vet visst är hon störig, så respektlöst.
 -Jo men självklart ska jag säga till henne en gång till på skarpen.
-Du bor ändå under oss, tänk på mig jag delar mitt hem med henne!!

Nej riktigt så illa var det inte men jag är rätt bra på att vara fjäsktrevlig om jag bara vill, så det blev en del skratt med fadden i hissen upp. Det hela slutade nog med att han ändå tycker vi är ganska trevliga trots all musik och bordellverksamhet på helgerna.


Tonight I won´t be alone but that don´t mean i´m not lonely.

Snuttisens dikt...

Din dikt till mig var så fin att jag måste få ha den i min blogg. Helt klockren!! Aj löv jo som du vet...


Det är alltid svårt att börja rimma,
ungefär som när man blivit singel och ska börja limma.
Men nu har du sommaren framför dig,
så du kan hänga med ut och ragga med mig.
Detta är ju singelår tvåtusensju,
så låt oss dra igång ordentligt nu!
För du hjärtat är ju min bästa vän,
och vi ska ut och hitta oss riktiga män!
Gud va jag alltid låter desperat,
men livet serveras ju inte på silverfat!
Fast med dig som sambo,
blir man så glad att man vill börja dansa mambo!
Vi har ju alltid så himla roligt,
när vi är tillsammans blir allting soligt.
Oj va detta blev smörigt,
hoppas det inte blev för rörigt.
Ville bara tacka för att du är bäst,
du betyder faktiskt mer än min häst =)

Hotell International..

Igår var det Ingrids 25års partaj, hemskt vad alla ska fylla år hela tiden. Kan ju i och för sig inte dom hjälpa men det blir så svårt att ha en vit helg när alla ska ha 25 års fester hela tiden. Men jag och Tompa har i alla fall ingått en pakt nu gällande nästa helg (minns du??). Ingen sprit på en hel vecka kan väl vara bra på alla sätt,speciellt för levern som snart börjar bli lite skrumpen eller bedövad det är vilket som. Roligt hade jag i alla fall även om det var vi och 20 andra på hela stället. Mycket plats på dansgolvet, lätt att komma fram i baren vilket kan diskuteras om det är fördel eller nackdel. Mycket skratt och flams som vanligt. Roligast var nästan promenaden från Ingrid till Fagans med tre andra glada brudar många trevliga diskussioner där. Promenaden vidare sen var inte helt fel den heller, vi blev ju allmänbildade till och med!! Sightseeing Malmö by night kan inte bli bättre knappt. Sen att kvällen avslutades här hemma som vanligt på Hotell International eller vad vi nu kallar det gjorde ju inte saken sämre. Skönt att vakna på morgonen och ha huset fullt av folk, trevlig frukost på balkongen med fint sällskap. Ännu en gång kommer känslan till en om att vara utomlands, bara poolen som fattas. Vi kunde kanske tappat upp ett bad och tagit ett dopp, lite svårt att dyka i på ett snyggt sätt bara. Tror faktiskt att jag och Jess får sätta oss ner en dag och skriva en prislista. Ska man nu ha hotell hemma kan man lika gärna försöka tjäna en slant. Soffan-100kr, enkelsäng-150kr, delad säng-pris kan diskuteras. Nej jag vet inte hur bra det lät men vem orkar bry sig. Känns som jag lever livet som man borde gjort när man var ung eller yngre, men läget är här nu och vi har såååå kul. Då får man ta tillfället i akt och passa på nu en stund.
Pussar och kramar till alla nu ska jag gå och göra mig vacker, ja så gott det går i alla fall. Man ska inte ha alltför höga krav!!

(Veckans låt Total eclipse of the heart-Bonnie Tyler)


In your dreams (eller egentligen i mina)

Då var det nationaldag och som vanligt med min tur så är det ingen sol. Hur ska jag nånsin kunna jobba på min bränna om solen bara lyser när jag jobbar. Jaja det är väl bara att acceptera, det blir en vit sommar i år och då menar jag INTE utan alkohol. Undra vilken färg jag ska välja på bikini, vad är finast till likvit (kan man undra). Jag får ta och undersöka det hela och återkomma med min slutsats. Har blivit lite av en expert på det här med undersökningar, kommer fram till så bra saker hela tiden. Frågan är bara hur komplicerat jag egentligen gör livet. Idag blir det familjen i Klagshamn hela dagen, grillning, kanske badning och som sagt ingen solning (jag är inte bitter). Ska bli skoj att få busa lite med ungarna idag. Vem vet det kanske blir fotboll, måste öva upp Hannes om han nånsin ska kunna bli nya Zlatan. Han är ju mitt hopp i livet, får försörja sin gamla faster som förmodligen har kursat sitt företag vid det laget. Nej, usch så ska man inte säga. Förhoppningsvis så kommer jag ha mitt hus på Bahamas med snygg poolkille och sexton bilar, bara ligga vid poolen och dricka pinacolada hela dagarna. Barnkammaren har blivit en kedja som finns i hela världen, omsätter miljardbelopp, ja ni fattar principen. Nog tjatat om detta, vi får helt enkelt se vart livet tar oss.

                   

Pics från Peking..

              

   

Bara för att det kan vara trevligt att minnas det som var bra med resan. Hoppas nu att det kan bli New York i vår, vi behöver våra resor för att komma på hur bra det är hemma. Hi,hi.

Årets Thunderfest...

Tack Thunder för årets partaj. Blir nog svårt för följande 25åringar att följa upp med något i samma klass. Supergod mat, trevligt sällskap och en massa alkohol kan det bli annat än skoj? Lite tråkigt bara att allt urartade på ett så konstigt sätt vid halv två snåret och stackars Thunder som bara ville gå och lägga sig. Vaser gick sönder, grogg hälldes ut lite varstans efter att vissa (nämner inga namn) dansade nåt som liknade bugg/vals/diskodans (med diverse kast) i Thunders vardagsrum. Jag gjorde vad jag kunde för att få alla med hem, taxin var svårnådd bara. Nästa helg är det dags för nästa 25års partaj, hos Ingrid blir det denna gången. Man kan ju hoppas att det blir lite mindre galet denna helg, vet inte vad som har hänt med mig men en sak är säker och det är att mitt singelliv har startat på riktigt nu. Det är då bara en av alla upptäckter jag gjort denna helg, vi hade ju våra funderingar och nu har jag gjort en egen lite udda sifo-undersökning. Hoppas att det inte är min tur nästa gång vi har misstankar om ett och annat. Kan väl nästan säga att det var denna helg som gjorde det klart för mig nu är det verkligen SINGEL 2007 som gäller!! Oh my god!!!

Joaquin Phoenix, smaskens..

212918-36

Här kommer ett tillägg till min topp ett lista över snygga boys, Joaquin Phoenix (torkar dregel ur mungipan). Efter gårdagens tjejfilmkväll och allt suktande hemma i tv-soffan så måste han bara få en plats i bloggen. Varje gång dom kysstes hörde man ett stön från oss i soffan, hmmm vårpilskheten framträder på alla möjliga märkliga vis. Väldigt speciellt utseende men grymt manlig och sexig. Dock inte alls lika snygg i gladiator där han spelar ond. Efter en stunds googlande upptäckte jag att han tydligen varit en av huvudrollerna i The Village, hur gick det till, måste varit drogad när jag såg den filmen eftersom jag helt lyckats missa honom!! Eller så är man mer mottaglig nu kanske... Vem vet.

Grattis Nalle till din examen!!!!


RSS 2.0