Jag är inte bitter, nej då...

Idag är en konstig dag, med många konstiga tankar. Bland annat hur ont det gör om man skär av någons penis med en oslipad brödkniv, om det är lagligt att slå sönder någons bil med en hammare eller hur mycket pengar posten vill ha för att skicka en brevbomb. Andra konstiga tankar innefattar förnsterklottring och nedsmetning av diverse vätskor på ev. ytterdörr eller liknande, men det behöver vi inte nämna här.
I kväll ska det bli väldigt trevligt med fest även om mitt humör pendlar GANSKA friskt idag. Har ett känslospann med allt från riktigt arg, till hämndlysten, till lite lagom ledsen och mitt där i mellan är jag faktiskt ganska glad och nöjd. Nu är det valborgsmässoafton, dagen man firar in våren!! Nu är det ljusa stunder som är på väg.
Jag ska bli glada, roliga emmy igen, vänta bara.
Hade jag varit dig hade jag sovit med lampan tänd.

Förresten..

Förresten är jag snart uppe i 300 kommentarer. Det känns lite skoj även om det är väldigt lite jämnfört med vissa andra bloggare. Dessutom har jag skrivit en del av kommentarerna själv men trots allt detta är JAG ÄNDÅ NÖJD.
Så ni vet...

Nya tag..

Ny dag innebär nya krafter. Idag skiner solen, det är varmt och skönt och lilla jag är i lite bättre fysik, tro det eller ej. Idag kanske det kan bli middag hemma hos en vän eller så blir det långpromenad (med kaffe i handen) med kombo. Inget riktigt bestämt än men det är lite skönt att låta dagen få bli som den blir. Har så många vänner som jag inte (hunnit med) sett på länge. De närmsta veckorna har jag tänkt ägna åt en hel massa fikor och annat mys, få tid till att snacka igenom allt nytt skvaller. Så håll i hatten och bli inte förvånade när ni får "ska vi ses snart" sms:en från mig.

Sitter just nu och väntar på tusin som långpromenerar till jobb (så duktigt). När hon väl anländer blir det kaffe och frukost. Senare under dagen får vi väl se om man får sig ett ryck och organiserar lite i butiken. Känner att allt måste vara i ordning då Spanienresan snart stundar. Ooooo vad jag längtar!!! Det ständiga ruset, tusin i sin ölhatt, bada i havet, bättra på (den nästintill obefintliga) brännan och bara må bra i en hel vecka. Jag säger bara Phileas Fogg here we come.....


How can you just walk away from me, when all I can do is watch you leave....

Sommar, sommar, sommar..

Idag var det upp med tuppen som vanligt. Trots att gårdagen bjöd på rödvin var jag relativt kry när jag vaknade (utöver mensvärk och migrän, men jag gnäller inte). På med sommarkläderna och hem till mamma på frukost, kaffe och som avslut en smarrig masarin. Har bara lallat runt hela dagen med världens bästa mamma. Varit på ekohallen och handlat jord till vårplanteringarna. Världens bästa mamma köpte även en present till mig som tröst för sorgen jag känner just nu. Det gjorde faktiskt att jag blev glad åtminstone för en stund.

Ville mest bara skriva ett tack till alla er som bryr er om mig. Har fått många undrande sms och samtal, det betyder jättmycket. Ni är fina allihop, men det vet ni att jag tycker. En sak är säker, livet är inte lätt att leva alltid men man måste våga försöka. (Och det är väl det jag gör).

En extra tanke går till gårdagens nattliga samtal. Tråkigt det som hände nu, men det var ändå lite väntat. Sorgen är säkert lika stor hur väntat det än är.  Behöver du prata eller nåt får du ringa när helst du känner för det. Och ja, jag vet att du läser min blogg så du kan inte låtsas att du inte sett detta : )

Nu har jag inte tid med det här, ska ut och åka bil med Cornelius på högsta volym.
Vad jag älskar den skivan... Hans musik gör mig glad och somrig...

Tankepaus..

Nu tar jag paus...
Nu får det faktiskt räcka, orkar inte tänka nåt mer nu.



Förhållanden..

Blir så ledsen av allt jag får höra om för tillfället, börjar på riktigt tappa tron på kärleken. Kan inte hjälpas att jag undrar vad vissa människor gör i sina förhållanden. Svek och lögner kan det vara nåt att bygga ett gemensamt liv på??? För meningen med att vara tillsammans kan jag tycka är att man vill vara med varandra. Hur kul är det att upptäcka att man varit någons tidsfördriv. Meningen är väl någonstans att man ska kunna lita på varandra för att bygga på ett liv tillsammans. Alla kan vi väl göra misstag, frågan är bara vad vi gör åt dem. Är ångern inte särskilt stor, bör man kanske tänka efter om man ska spendera mer tid åt att bygga vidare tillsammans. Man har bara ett liv och det vill i varje fall inte jag spendera varken som eller med en otrogen lögnare. Tro mig jag är ingen person som dömer folk efter vad de har för sig i sina förhållanden. Alla får leva sitt liv och spendera tid på precis vad man själv tycker är viktigt och vill. Tycker kanske bara att man ska fundera rejält igenom vissa beslut här i livet. Hoppas ingen tar illa vid sig av mina funderingar, men det gör ont i mig när jag hör om sånt här.


 


Filosofen jag..

Varför ska det alltid vara så jäkla svårt att bara leva sitt liv. När man tror att man vet, då visar det sig att det man trodde var något helt annat och det man inte säkert visste, visade sig vara precis det man inte trodde. Förstår ni???
Nej, jag tänkte väl det. Inte ens jag som själv är med om detta förstår vad det är som egentligen händer.
 En sak är jag helt säker på, jag har från och med i dag slutat med uttryck som:
-Åh vad bra jag mår nu, var länge sen jag var sjuk!!
-Åh vad skoj, det var länge sen jag och **** tjafsade nu!!
-Åh vad kul att försäljningen går bra nu, var länge sen det var så här bra kassor!!
etc. etc. etc.
Känns nämligen som ett säkert kort att jag dagen efter vaknar megaförkyld, blir oväns med **** och får en sjukt dålig dag i butiken. Vill Gud bråka med mig, eller är det helt enkelt bara inte meningen att man ska få vara glad och nöjd i mer än tio minuter åt gången?? Filosofen jag får nog grubbla vidare på det här ett tag.
Har ni nån idé eller lösning kan ni väl maila mig eller nåt.


Tungtrix...

"How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?"
"Hur mycket trä skulle ett murmeldjur hugga om ett murmeldjur skulle hugga trä?" 

Så här skoj har jag det i kväll, säger man ramsan tillräckligt många gånger kan man faktiskt ha det ganska trevligt. Har man dessutom en kombo som man kan dela glädjen med, är kvällen komplett. Den svenska versionen är riktigt söt. Vem kan säga murmeldjur utan att ha kul, undrar jag. Sen kan man ju fråga sig om tungtrix på engelska ens är lönt att göra översättning på, när det inte är alls samma "roliga" ord. En annan sak är ju att uttryck som till exempel "packa pappas kappsäck" kanske inte alls är något som folk i Indien skulle se som något roligt. Får nog ta och kolla upp det helt enkelt. Shit vilka problem jag löser ikväll....

Solen är här....

Så glad jag är för att solen verkar ha kommit för att stanna, ett tag åtminstone. Sitter här på eftermiddagen med ögonlocken tung som bly. Har knappt sovit något i natt, eller någon annan natt den här senaste veckan. Vad det beror på tror jag ni kan gissa, tankarna rullar i mitt huvud dygnet runt. Ska vi bli som vilken annan Dressmanbutik som helst. Kommer tv om några år visa reklam (med supermanliga rösten):
-"Välkommen Enköping.....
Nej, men hur attan ska man kunna ta ett beslut som påverkar resten av ens liv när man inte vet vad som är bäst. I mitt huvud rör sig inga andra tankar för tillfället (förutom en då). Men om vi gör så... eller nej förresten om vi gör så... nej nu vet jag vi gör så.... fast tänk om det blir så... då får vi istället göra så....
Kan ni förstå graden av rörighet eller??

Lev ditt eget liv, för du skall dö din egen död....

På Tisdag...

Längtar tills i morgon... Då blir det favorit i repris hoppas jag...

Liten update..

Varför fungerar inte blogghelvetet när jag ska blogga?? Och varför får tusin upp min statistik på sin sida när allt annat är hennes?? Undren är många, förklaringarna färre.

Liten update:
Helgen har varit hur bra som helst. Lördagen innehöll både pokerspel och jättegod mat. Var faktiskt riktigt roligt att spela. Kvällen bjöd på ganska mycket skratt och flams precis så som det brukar. F-n vad jag tycker om er tjejer men det vet ni nog redan. Var ganska tveksam till pokern i början men till slut har jag nu efter noga övervägande kommit fram till att poker mycket väl kan vara min grej. Vi får göra om det ganska snart bara så jag inte hinner glömma alla tips och trix igen. Kan kanske starta någon form av tradition men att vi turas om att ha det hos oss. Klyddig förklaring men ni fattar vad jag  menar.

Söndagen var delvis jobbplanering, delvis utflykt, delvis umgås med familjen. Kvällen avslutades på bästa möjliga sätt. Som ni kanske såg så gick ju Pretty woman på trean så kvällen spenderades i soffa med te och bra sällskap. Väldigt märkligt att vi tjejer hade diskussionen om filmen dagen innan och ingen verkade veta att den skulle visas redan dagen efter. Blev väldigt glatt överaskad när jag slog på tv:n och Julia var där. Kan man bli annat än glad av den filmen? Vilken sensmoral, prostituerad vacker ung tjej träffar rik snygg singel man. De blir kära och han ger henne halva kungariket, sen lever de lyckliga i alla sina dar. *suck*


Kalas igår..

   

Så här mysigt hade jag det i trädgården igår när vi firade min "lilla" brorsons födelsedag i den härliga solen..

Inlåst..

Vill bara rikta ett stort tack till min tusin som kom och släppte ut mig ur vår lägenhet i morse.
För min kombo hade ju lyckats låsa in mig.
Jätteroligt när man står med skor och jacka på beredd att som vanligt springa i fatt bussen.
Nej men då öppnas inte dörren!!!??
Tur att man har folk som kan komma och släppa ut en när kombo varit morgontrött :)

Tung dag, idag..

Varför är vissa dagar så fruktansvärt tunga att gå igenom?
Har egentligen ingen anledning till att deppa men man får väl bara inse att man inte kan vara på topp alltid.
Ska bli skönt att få komma hem till kombo och min fina nystädade lägenhet.
Får väl snacka av mig lite om alla tankar som snurrat i huvudet i dag.
Imorgon ska det i alla fall bli en pigg kväll, så är det ju pokerabend (eller vad det nu kallas).
Efter det vet man inte riktigt vad som sker... Men man kan ju alltid hoppas på.....
Längtar efter tusins goda egentillverkade tapas.
So long for now, hörs en annan dag.

Idésprutandet...

Måste bara berätta att jag är sjukt sugen på att verkligen satsa på vår nya idé (min och tusins alltså). Tänk att vi kanske har kommit på världens bästa sak inom denna kategorin. Dumt att jag inte kan avslöja mer än så här men ni får förhoppningsvis se resultatet relativt snart. 
Får väl spana vidare i morgon när jag åter igen är ensam på jobb hela dagen!! Denna gången är det i och för sig för en bra sak. Min tusin ska ju fixa med alla tapas till övermorgondagens tapas/pokerkväll.
Är det nån som vill barmhärtiga sig över mig  i morgon så vet ni vart jag finns.  

Maktlös..

Är fortfarande väldigt berörd och ledsen över att varje dag läsa vidare om "42-åringen" och stackars oskyldiga lilla Engla. Jag både vill och inte vill öppna tidningen varje morgon och läsa om vad han har haft för sig år efter år utan att någon ingripit. Tråkigt att han har varit välkänd både hos polis och människor i samhället men att inget direkt har hänt. Mannen skulle ju fått vård för flera år sedan då hade detta kanske aldrig hänt. Läste även i tidningen i morse om en man som på en buss här i Malmö ofredat två unga tjejer genom att onanera precis bredvid dem. Inte nog med det han fick även utlösning som han smetade ner tjejerna och sätena med. Sen hoppade han av och försvann från platsen som om inget hade hänt. Vad är det för sjuk värld vi lever i undrar jag. När män börjar utöva sin "sexuella makt" på kvinnor offentligt borde något drastiskt hända. Vad vet jag "bussmannen" är kanske helt "ofarlig" men vill vi verkligen stå och vänta på att få detta bekräftat?? Straffen borde definitivt öka för vålds/sexförbrytare, nåt måste ju ske. Framförallt måste det satsas mer kraft på det rehabiliterande arbetet med män som är våldsamma mot kvinnor. Ingen som har blivit dömd för sex och våldsbrott mot kvinnor och barn ska släppas ut utan att få sina egna värderingar ifrågasatta. Den som en gång missbrukat sin frihet till att allvarligt kränka andras trygghet har inte längre rätt till en egen obegränsad frihet. Man kan inte bara förvara en människa i ett rum i några år och sen hoppas att han sonat sitt brott och kommit till insikt helt på egen hand. Det måste läggas kraft och energi för att få dessa människor tillbaka ut i det fria samhället, om de ens ska få någon andra chans.


Det värsta med hela detta är vetskapen om att "42-åringen" inte är den sista som begår ett sådant här brott. Redan om några dagar kan vi garanterat läsa om män som påkommits med barnpornografi eller våldtäkter/våldtäktsförsök etc. etc. Vad ska lilla jag kunna göra för att förebygga detta. ingenting!!
Känner mig väldigt maktlös och arg för tillfället.


Min kombo ska på grodjakt..

Nu sitter jag en stund ensam på jobbet mitt. Min alldeles egna tusin är iväg på förmiddagsspinning och är duktig träningsnarkoman som vanligt. Jag var i och för sig på träningen både igårkväll och i morse så jag är inte helt fy skam jag iheller.

I dag tänker jag på min kombo som tar ett stort steg i rätt riktning (enligt min åsikt). Ta det inte så allvarligt, allt blir bra till slut ska du se. Även om man måste kyssa många prinsar innan man hittar den rätta grodan eller hur det nu är man brukar säga. Allt går säkert hur bra som helst sakerna som vi pratade om i går lär ju aldrig hända, som tur är. Är inte alltför ofta som man kräker ner sin middagsdejt eller får kaskadhosta så du behöver nog inte vara orolig. Jag tänker på dig hela tiden om det kan vara till nån hjälp.

Such a lonely soul..

She'll ask you were you've been,
you'll be hours late when you finally come home.
She'll suspect something's wrong
make sure to erase all your outgoing calls.

Why trouble her lonely soul.
She doesn't have to know.
Why tell her, it would hurt her so.
She's such a lonley soul.

Denna onda värld...

Idag funderar jag mycket över hur orättvis världen är som vi lever i. Varför finns det människor som tycker sig ha rätt att ta andra människors liv. Vad är det för hemsk störning dessa människor har och varför lever de här mitt ibland oss. Det är alltid hemskt när en människa tas från vår jord av "fel anledning" men ännu lite värre när det är ett barn. Stackars Engla hade ju knappt hunnit börja leva sitt liv förrän nåt psykfall bestämde att hennes tid var slut. Hur ska man någonsin våga sätta barn till denna världen och hur ska man kunna beskydda dem från sådana här saker. Jag minns fortfarande när jag var liten och det så kallade "Helenfallet" började, det var nästan samma sak. Hon blev bortrövad när hon var på väg hem från en kompis och sågs aldrig mer. Skillnaden var väl att det tog tio år för polisen att lösa det fallet. Känns ändå bra (i allt det dåliga) att hans erkännande kom så snabbt. Måste på något konstigt sätt vara "lättare" för familjen när man kan få några svar på alla de frågor man har. Det vet jag i och för sig inte men jag kan föreställa mig att det kan vara så. Slippa att gå där år ut och år in och hoppas, nu kan deras sorgearbete börja.
Hoppas nu att det svenska rättsamhället gör allt för att få honom dömd till ett riktigt hårt straff. Mannen hade tydligen ett annat mord i bagaget också. Hur kan man mörda någon utan att bli upptäckt??? Kan inte hjälpas att man undrar hur mannens uppväxt varit. Vad har han blivit utsatt för i livet som gör att han "kan" bete sig så här. Vill inte tro att man föds till mördare utan att något har gått snett på vägen. Inte för att något han varit med om någonsin skulle kunna försvara hans gärningar. Läste i tidningen i morse att mannen hade verkat lättad och nästan lite glad när han erkänt. Den meningen gav mig en kall kåre längs hela kroppen. Kan riktigt se honom sitta där och le, lättad över att äntligen fått berätta. Jag finner inte ord över vad jag skulle vilja hände med honom, men det är inget snällt i alla fall.
Jag hoppas och ber att ingen jag känner eller någon annan för den delen någonsin kommer att stöta på en människa som är kapabel till ett sånt vansinnesdåd. Fast det är nog bara att inse att det är en ond värld vi lever i.


Mina frågor är många och det enda jag kan göra är att sända ut mina tankar till stackars Engla och hennes familj.


Våren har kommit...

image142

I dag är jag glad både för våren och för allt annat som händer. Håret är nyfärgat och solen lyser på mig, kan det bli bättre? Idag när jag gick och handlade i klänning och en tunn kofta kände jag riktigt hur våren pirrar i hela kroppen.
Skönt att må så bra...

Dagens citat:
Håll ditt ansikte i solen och du kan inte se skuggorna.


Kusinbråk, om inget drastiskt händer....

Nu var det ett tag sen jag skrev men denna gången är det varken idétorka eller tidsbrist som spökar. Det är min kära kusin som har barrikaderat datorn för att (som hon säger) hålla sina publik nöjd. Hon bloggar som aldrig förr, skriver inlägg efter inlägg och hennes statistik bara ökar. Vad får jag??? Jo, en blogg som aldrig blir uppdaterad och en kusin som inte går att prata med. Detta gör mitt liv ganska ensamt på jobb trots att hon rent kroppsligt är här. Jag kan bara hålla med dig kombo om att jag får försöka få mer daglig access till datorn här på jobb men det är svårt när en viss kusin bara ska kolla en sak till eller bara ska blogga ett inlägg till.....

Annars har väl en del saker förändrats i mitt liv denna veckan. Vad tänker jag inte berätta här (även om man kan ana vad det handlar om) men ni som känner mig vet. Känns faktiskt tråkigt att allt skulle bli så här men är det inte rätt så är det inte, så enkelt är det. Hade varit lättare om allt hade blivit "crash boom bang" men det här rann mer ut i sanden på något konstigt sätt. Svårt hur man ska avsluta allt när man fortfarande känner...

Ikväll skulle vi bowlat hela tjocka släkten och jag men det blev inställt (igen). Den här gången var det stackars Ingas förkylning som ställde till det för oss "bowlingsugna". Vet inte riktigt vart det bär av ikväll men det blir kanske soffan med kombo och Dirty dancing. Är fortfarande sugen på den filmen. Det var trots allt några veckor sen jag såg den sist.

En sak till bara..

Jag har en fråga till förresten, TAR DENNA DAGEN ALDRIG SLUT ELLER???

Har kollat på klockan x antal gånger idag och minutvisaren (och ingen annan visare i heller för den delen) flyttar sig knappt alls, känns som en hel evighet sen jag kom hit i morse. Carro få den där hunden frisk nu annars kommer du att ha en ganska ofrisk kusin här ganska snart. Är på gränsen till ett mindre nervsammanbrott.

Dagens konstaterande 1: En sak är jag säker på i mitt liv, jag är ingen ensamvarg direkt!!!!

Dagens konstaterande 2: Det är bättre att vara säker på en sak än ingen alls, eller nåt!!?
Äh va f-n Carro kom tillbaks, du märker hur det går utför för mig när du inte är här!!!

Mitt liv som mamma/hypokondriker...

Jag har idag haft glädjen att vara totalt ensam och isolerad från omvärlden på jobb hela dagen. Då jag inte har haft någon direkt rusning i butiken har jag kunnat ägna mig åt andra roliga saker så som näspillning, nagelbandsbitande och föräldrartester i diverse tdningar. Genom ett av dessa test, som så trevligt var kallat "vilken mammatyp blir/är du" har jag efter många om och men kommit fram till att jag är mammatyp Nojiga-Nina. De andra alternativen typ Äventyrs-Ella eller Shopping-Sara som kanske kändes mer lockande fick jag ju såklart inte fram hur mycket jag än kryssade i den där j-kla tidningen. Inte nog med att beskrivningen stämmer bra in på mig även bilden på den där Nojiga-Nina är påtagligt likt ingen mindre än MIG!!

Här följer svaret jag fick:
Du är helt säker på att familjen är otursförföljd och tar alltid det säkra före... allt annat. Du spottar alltid när du ser en stege och lägger ingen svart katt på bordet. Eller hur det nu var???
Du blir sjukskriven redan i tredje månaden för att ha tid att plöja Internet på alla faror som kan tänkas uppstå under graviditeten. För att inte tala om när barnet väl är fött. Du kan redan allt om såväl plötslig spädbarnsdöd som tonårsproblem och helst skulle du vilja införa allmänt utegångsförbud för lille "Kalle" resten av livet.

Den stora frågan jag ställer mig nu är... Ska man söka hjälp hos nån kunnig terapeut nu eller vänta tills man står där med "Kalle" på axeln och kämpar för att inte ringa vårdcentralen för hundrade gången bara den morgonen???
Tål att tänkas på. Jag vill dessutom passa på att sända ut ett tack till er som ordnade mina arvsanlag, hypokondri är faktiskt en tillgång, eller???


Mrs Beckham..

image141

Vet inte vad ni säger om Beckhams senaste tatuering men jag tycker den är fin i alla fall.
Kunde lätt tänkt mig något liknande, dock lite längre ner så den inte syns alltid.
Vi får väl se hur det blir med den saken.

Release me..

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me


Gunghästbutik???

En kort update:
Idag är det gunghästkontroll i butiken för hela slanten. Vi har fått 18 halvdanna gunghästar som ska kontrolleras och skickas tillbaka då nästan alla delar har någon form av deffekt. Så där spännande att spendera sin dag med att stå och vända/vrida på gunghästdelar i åtta timmar men vad gör man??

I går fick jag äntligen sett Pusher 1, tro det eller ej men det är sant.
Den var faktiskt bäst av de tre man har att välja på men dock inget jag rekommenderar folk att "ödsla" sin tid på. Dock är jag idag väldigt tacksam att jag inte är en dansk gangster eller en annan gangster för den delen. Är även tacksam för att Milo och dom andra grabbarna inte har lånat ut pengar till mig som jag inte kan betala tillbaka. Dessutom är jag extra tacksam att jag inte är beroende av "brunt".

Nej nu tillbaks till gunghästarna!!

Broken..

I was broken and alone, I wanna rest my bones. The sun is shining now but still im feeling cold.



Ps. Jag väntar på min Takida skiva. Om du fortfarande läser bloggen hade jag blivit så glad om du tog dig tiden. Snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, snälla. Är ganska drygt att lyssna på youtube där man får höra en låt och inte mer, snyft. Ska nog ta och ringa dig för säkerhets skull. Ds.


Stort beslut idag..

Har idag tagit det stora beslutet att snart helt lägga ner det hela med facebook. Usch jag blir ju bara irriterad i alla fall. Det enda man har den sidan till för tillfället är faktiskt att en och annan gång köpa eller sälja sina pets och känns det lönt egentligen!!

Utöver majorbeslutet som jag tagit har det inte hänt så där jättemycket i mitt liv, inget som går att nämna här i alla fall. Fast en rolig sak var ju att vi var ute och dansade i lördags, nyktert. Känns bra att man kan ha precis lika skoj utan en hejdundrans promillehalt i blodet. Det är det ju inte alla som klarar. Vissa måste nästan vara medvetslösa för att ha skoj (har jag hört). Dessutom slipper man ju bakfyllan och även att spendera en hel söndag i horisontellt läge. Man kan ju ha roligare. Det var faktiskt riktigt piffigt på dansgolvet. Jag och Tusin hade en hel del nya dansmooooves som vi försökte få folk att anamma (och det lyckades tydligen). Den "kinesiska taxidrivern" är ju lite av en favorit bland våra fans nu har jag hört. Det var nog bara du och jag som förstod det roliga i det hela. Vi är interna som alltid till och med när vi dansar, då har det gått långt.
Söndagen bjöd på promenad i Klagshamn, trots blåsten var det mysigt att få promenera i det fina vädret. Känns så skönt att våren äntligen börjar komma. Ska kanske inte säga för mycket för då är det väl snö när man vaknar imorgon.


RSS 2.0