Uppdrag gummistövlar...

Denna dagen blev ängnad åt "gummistövelsletande" inte konstigt i och för sig med detta sommarväder. Känns som en hel helg i Gislöv utan gummistövlar kan sluta i katastrof. Fast nu har jag hittat ett par svarta lackstövlar, så man kan vara lite porrig på skogspromenaden. Jess fick ett par likadana funderar på att köpa nån vit penna och rita lite döskallar eller nåt annat fräsigt på dom. Så vi inte har exakt samma plus att det kan vara roligt, får se vad jag hittar i affären helt enkelt.
Nu sitter jag här och väntar på att Jess ska komma hem så vi kan åka och handla all mat till resan. Ska bli skönt när bilen äntligen rullar ut från Malmö. Då man vet att det enda jag ska ägna mig åt i flera dar blir att umgås och försöka ha trevligt, blir nog inga större problem med det sällskapet iofs.
Ska ta det helt lungt med allt som en kräftskiva innehåller. Är troligtvis med i Jess pakt som grundar sig i att utesluta dom sista groggar och snapsar. Kan väl vara en bra ide rapporterar sen om hur det gått med mitt "experiment". Klart slut.

It´s a good thing tears never show in the pooring rain...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0