Lördag med besked..

Vi hade en riktigt trevlig tjejfest hemma hos Lollora (tack för allt du ordnat). Massa godis, frukt och supergoda turkisk peppar shots. Trevligt att träffa er alla, vi får göra det lite oftare bara. Kvällen bjöd även på singstar, ni var jätteduktiga tjejer. Nästa gång lovar jag att jag ska ta Booten Anna och klämma i från tårna.
Då är det du och jag Lollo i duett det lovar jag :) öhhh (eventuellt).
Efter allt förpartajande blev det Slagthuset där vakten tyckte jag hade några år tillgodo, ska man ta det som en komplimang eller. Tror nog inte det, precis innan hade vår taxinisse frågat oss om vi kom från Sjöbo. Man kan ju undra vilket intryck vi gav, men vi tyckte själva att vi var jätteroliga. Kan bero på promillehalten eller att jag och Maria underhöll med "Det är dans på Vejby ängar" under bilresan men vad vet jag. Han fick skylla sig själv som inte ville ha musik på kan jag tycka, suris.
Vi anlände väl vid ett tiden på dansgolvet och sen lämnade vi det bara ca. två gånger på hela kvällen för kisspauser och diverse utsvävningar. Ett fyratimmars dansmaraton, med alla möjliga kassa låtar. Gamla klassiker  som "Var ska vi sova i natt", "Girls just wanna have fun" och Grease medleyt skrålades det friskt till. Jag var framme och önskade Måns två gånger och fick höra honom båda gångerna, woohoo. Dj:n kollade lite skumt på mig andra gången men jag fick som jag ville ändå tihi.
Sen blev det efterfest med nya och gamla bekantskaper väldigt trevligt. Det bjöds på vatten och violglass som ingen ville ha. Sen blev det kvällens fjärde taxiresa hem till kollektivet och här bjöds det på pannbiff med snabbmakaroner vid sjusnåret. Har nog aldrig varit så gott som det var då kan jag säga, hungrig var man. Sen kröp vi i säng och det bokstavligt talat, sååååå ont i fötterna att jag undrade om jag nånsin skulle kunna gå igen. Stackars taxichauffören undrade nog om vi hade fått besök nånstans där man inte "ska hålla till" om vi säger så.  Jaja är det lördag så är det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0