Saknaden är stor...

Nu var det riktigt länge sen jag bloggade men jag skyller på mitt för tillfället intensiva liv. Är jag inte på jobb så tränar jag eller så umgås jag med mitt hjärta eller med min favorit kombo. Har varken tid eller ork med detta bloggande längre, dessutom har jag inte så mycket att skriva om just nu. Mycket är censurerat för bloggläsare så det lilla intressanta som händer vill jag ändå inte nämna här. Fast jag ska försöka skärpa mig, men jag har inte mycket tid över för galna upptåg just nu.

Helgen var jättemysig vi käkade middag hos Tusin och Andy, jättegott och trevligt. Annars bestod helgen mest av långa promenader med hund, städning och mys i soffan. Ingen utgång denna helg i heller men snart ska ni se så är jag tillbaka i nattvimlet och då är det bäst att hålla i er för jag kommer tillbaka med besked. Funderar på dansmaraton på Lördag men jag vet inte vad mina ben och resterande kropp tycker om det. Är ganska så mör för tillfället men det är bara Tisdag så allt kan hända. Hade faktiskt varit skönt med en stor påse godis, trevligt sällskap och lite melodifestival men det är nog trötta jag som talar. Vi får väl se vad som sker. Fredag blir det bio med en viss mr. X (tror jag). Inget är spikat än då en viss man inte vill planera längre fram än till imorgon typ. Det lutar åt det hållet i alla fall så mycket vet jag.
Träningsledig Fredag, Lördag och Söndag (som jag längtar, ni anar inte). Men jisses vad duktiga vi är min Tusin och jag, tränar för allt vad vi är värda.

Saknar min kombo som jag knappt aldrig träffar längre men en sak är ju bra. Nu kan du använda mina underkläder hur mycket du vill för jag är inte hemma och kan bli arg. Fast jag hoppas innerligt att du låter dom vara ifred annars finns risken att jag blir arg när jag väl är hemma.
Ska vi dejta på Lördag or what??

Blir väldigt förvånad över vissa människors uppförande, kan man bli mer knasig?? Kul att man gnäller på andra när man själv inte kan förklara varför man gör som man gör. Djup suck, är irriterad enda tills jag ser en jäääääävligt bra förklaring så är det bara.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad ska vi göra nu DÅ....

2008-02-28 @ 08:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0