Magnus uggla, min idol?

Vaknade i morse med låten "pärlor åt svin" i huvudet. Har nu spenderat två timmar hemma sjungandes på denna sång (vet att jag är knäpp). Man kan ju undra om det har nån undermening, texten känns oväntat passande nämligen. I kväll blir det grillning hemma hos vän med hus (tror jag). Hoppas att vi kan få lite sol så man kan sitta ute en sväng också. Innan dess blir det jobb och förhoppningsvis en kaffe med pappsen.

"Fejkhelgen" har varit hur bra som helst trots allt som lyckats hända mig. Valborg bjöd på grillat, kubbutklassning och en massa skratt åt torra skämt. Som vanligt blir man hånad för att man råkar vara normallång, gentemot sina tre dvärgar till vänner. Mitt nya smeknamn är jag otroligt stolt över. Har aldrig haft ett smeknamn så det är nog mycket där stoltheten ligger, själva namnet är kanske inget man skryter om.
Gårdagen var det spel på hästar, Månsemånsen och häng med mina favorittjejer (för att sammanfatta) som gällde. Blev faktiskt en riktigt trevlig dag, trots att vi var utomhus i fyra timmars regn. Efter det blev det hem och sätta igång med världens storstädning. Lite senare kom kusin och bjöd på middag och sist men inte minst var det film i soffan för hela slanten. Stupade i säng vid ett tiden efter en lååååång dag, somnade nog på väg ner till kudden. Minns nämligen bara att jag tog av mig kläderna och sen är det helt svart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0